Į Tailandą – be politikų

Po skandalingos išvykos į Klyvlendą miesto vadovai į vaikų žaidynes jau nesiveržia

Kitą savaitę į Bankoke vykstančias tarptautines vaikų žaidynes išvyksta 33 asmenų Kauno delegacija. Jai vadovaus Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Robertas Stanionis, taip pat vyksta Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas Albertas Palaima, vertėja ir jaunieji sportininkai bei treneriai.

Tarptautinėse vaikų žaidynėse Bankoke žada dalyvauti apie 3 tūkstančiai jaunųjų sportininkų iš įvairių pasaulio šalių. Lietuvai šiame renginyje atstovaus Kauno delegacija. Į Bankoką išvyksta lengvosios atletikos, krepšinio, plaukimo ir teniso atstovai.

„Mums – tai galimybė tęsti bendradarbiavimą su kitais pasaulio miestais, o jauniesiems sportininkams – semtis patirties. Bankoke sieksime Kauną pristatyti kaip šiuolaikišką, jaunatvišką ir europietišką miestą”, – teigė Kauno delegacijos vadovas R.Stanionis. Prieš dvejus metus į analogiškas vaikų žaidynes Klyvlende vyko kur kas gausesnis miesto valdžios ir valdininkų desantas. Į delegaciją buvo įtrauktas Kauno meras Arvydas Garbaravičius, tuometinis Savivaldybės administracijos direktorius Giedrius Buinevičius ir netikėtai treneriais tapę dabartinis Komunalinio ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas Algirdas Vyšniauskas bei Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Albinas Grabnickas. Negana to, A.Vyšniausko keturiolikmetis sūnus Liutauras buvo įformintas kaip treneris. Į šią kelionę vyko ir mero žmona Rita.

Dėl kilusio skandalo, kad miesto vadovai ir valdininkai už mokesčių mokėtojų pinigus surengė poilsinę primenančią kelionę, nei A.Garbaravičius, nei G.Buinevičius atsakomybės neprisiėmė. Tačiau, atrodo, išvados padarytos ir kartu su vaikais politikai jau nekeliauja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.