Haroldas Mackevičius buria naują „Partiją”

Tarp naujojo LNK sezono „Pasaulis nuostabus” naujienų – ir tiesioginė pokalbių laida „Partija”, kurią ves vienas iš humoro laidos „Dviračio šou” kūrėjų Haroldas Mackevičius. „Partija” savo stilistika primins šachmatų partiją.

„Lietuva pati neretai primena šachmatų lentą, kur visiškai šalia yra juoda ir balta. Šalia pergalė ir pralaimėjimas, nieko negalintys valdovai ir visagalės valdovės bei daugybė pėstininkų”, – sako H. Mackevičius.

H.Mackevičius daugelį metų įdėmiai seka Lietuvos politikos bei ekonomikos aktualijas, kurios iki šiol tapdavo humoristinių siužetų scenarijais. Naujojoje laidoje apie mus supančius reiškinius ir įvykius bus kalbama rimtai, tačiau nevengiant ironijos bei linksmų pastebėjimų.

„Yra nuomonė, kad šachmatų grožis plačiosioms masėms nesuprantamas ir nepriimtinas. Kaip, beje, ir mūsų politikų netikėti ėjimai ir rokiruotės. Tai štai „Partija” laiko savo misija tokį požiūrį paneigti ir atskleisti, kokia ta Lietuva ir jos politika nenuspėjama, tarsi šachmatų lenta, su mūšiui išrikiuotomis figūromis, kur niekad neaišku, kas šešėlyje tūnantis valdovas, o kas – juo apsišaukęs pėstininkas, kas iš tikrųjų pradeda ir laimi”.

Laidą H. Mackevičius rengs kartu su LNK žinių tarnyba. „Partija” pratęs geriausias LNK debatų laidų tradicijas, čia pagrindinis dėmesys bus skiriamas aktualiausioms šalies politinėms, ekonominėms naujienoms.

„Jums gi įdomu, kuo viena ar kita partija baigsis”, – šypteli naujosios „Partijos” vedėjas.

„Partija” ir kitos naujo LNK sezono „Pasaulis nuostabus” naujienos – nuo rugsėjo 4-osios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Haroldas Mackevičius buria naują „Partiją”"

  1. Leonas

    Netikiu, kad Uspaskichas uzsake Haroldui laida apie save ir kad Mackeviciaus saskaita po laidos butu pasipildzius VP pinigais. Taciau, jei HM saziningas, tai honorara uz sita „Partija” turetu pervesti i Viktoro saskaita, nes butent Viktoras, o ne Haroldas buvo tikrasis laidos vedejas ir seimininkas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.