Rekordų neužfiksuota, bet darbo buvo

Prognozės, kad AB „Smiltynės perkėla” per keturias poilsio dienas pasieks naujus kėlimo rekordus, nepasitvirtino.

Iš perkeltų automobilių skaičiaus galima daryti išvadą, kad poilsiautojai Kuršių nerijoje visoms laisvoms praėjusių švenčių dienoms neužsibuvo. Daugelis jų jau tą pačią dieną keltu grįždavo į Klaipėdą. Tad didesnio automobilių skaičius, kaip tikėtasi rugpjūčio 15-ąją, neužfiksuota.

Pasak bendrovės direktoriaus pavaduotojo Stanislovo Kontrimo, daugiausia darbo turėta penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį. Keltai šiomis dienomis intensyviai kėlė iš abiejų pusių: į Kuršių neriją ir atgal.

Abiejose perkėlose dirbo visi šeši keltai: pora senojoje ir keturi naujojoje. Anot pavaduotojo, ilgiausiai vairuotojams užtrukti eilėje piko metu tekdavo apie 10 minučių.

Rugpjūčio 15-ąją, antradienį, į abi puses perkelta beveik 3,5 tūkst. transporto priemonių. Tūkstančiu daugiau automobilių perkelta iš Smiltynės nei iš uostamiesčio.

Keleivių paskutiniąją poilsio dieną perkelta gerokai daugiau – per 14 tūkst. Vėlgi daugiau buvo grįžtančiųjų iš Smiltynės. Antradienį surengti 53 papildomi keltų reisai.

Rekordų AB „Smiltynės perkėla” pasiekė per ilgąjį liepos mėnesio savaitgalį. Tuomet per keturias poilsio dienas perkelta per 96 tūkst. keleivių ir 16 tūkst. transporto priemonių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.