Per šventes – karas keliuose

Keturi pastarieji laisvadieniai policijos suvestines papildė ne viena skaudžia avarija.

Sekmadienį, apie 15 val., kelio Smiltynė-Nida 21 kilometre avarijos metu sužaloti keturi žmonės. 26 metų uostamiesčio gyventoja Danguolė K. kelio posūkyje nesuvaldė automobilio „Opel Corsa”. Šis nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medžius.

Vairuotojai, taip pat 29 metų Plungės rajono gyventojui Sigitui K. ir 27 metų klaipėdietei Giedrei A. sumuštos galvos, o 33 metų Olandijos piliečiui Fredžiui T. sužalotas dilbis.

Medikams suteikus pagalbą kompanija išleista gydytis ambulatoriškai. Neringos policijos komisariatas dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Tą pačią dieną, apie 15.45 val., pranešimą apie avariją gavo Palangos miesto policijos komisariatas. Kelyje Palanga-Darbėnai 26 metų kauniečio Audriaus M. nesuvaldytas automobilis „Kia Sephia” išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą, nuriedėjo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Avarijoje sužaloti du mašinos keleiviai. 21 metų kaunietė Erika K. dėl galimo kraujo išsiliejimo į smegenis bei plėštos galvos žaizdos paguldyta į Klaipėdos ligoninės Chirurgijos skyrių. Keturmetis klaipėdietis, kuriam sutrenkta galva bei sukrėstos smegenys, gydomas Klaipėdos vaikų ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Pirminiais duomenimis, mašinos vairuotojas buvo blaivus.

Sekmadienį, apie 17 val., Kretingos rajone, kelyje Kretinga-Vydmantai, nuo asfalto dangos nuvažiavo ir apsivertė 37 metų kretingiškio Gintauto B. vairuojamas „Audi 80”.

Avarijoje žmonės nenukentėjo. Gintautui B. diagnozuotas 3,82 promilės girtumas.

Užvakar, apie 23.55 val., Klaipėdos rajone, kelio Klaipėda-Liepoja 7-ajame kilometre, šiauliečio R. P. vairuojamas automobilis BMW-730, išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu važiavusio „Audi 80”, kurį vairavo uostamiesčio gyventojas A. V.

Per susidūrimą sužaloti keturi „Audi” keleiviai. Klaipėdietis S. V. paguldytas į Klaipėdos vaikų ligoninės Chirurgijos skyrių, o Anykščių rajono Kavarsko miestelio gyventojas A. S. dėl galvos smegenų sukrėtimo ir skruostikaulio lūžio gydomas Klaipėdos ligoninės Veido ir žandikaulių chirurgijos skyriuje. Du keleiviai išleisti gydytis namuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.