Filmo „Kodas L.O.B.I.A.I.” tęsinyje pasirodys visos pirmosios dalies žvaigždės

Sėkmingo filmo „Kodas L.O.B.I.A.I” („National Treasure”) režisierius ir vienas iš prodiuserių Jonas Turtletaubas dienraščiui „Daily News” sakė, jog Jonas Voightas, Diane Kruger ir Harevy Keitelis pasirodys filmo tęsinyje kartu su Nicolu Cage, kuris apie savo dalyvavimą naujame projekte patvirtino jau anksčiau.

J.Turtletaubas juokavo, kad į filmo tęsinį turėtų grįžti visi, „kurie nėra kalėjime ir nėra mirę”.

Pirmoji filmo dalis pasakojo apie archeologą Benžaminą Frankliną Gatesą (akt. N.Cage), kuris ieškojo lobio pagal XVIII amžiuje paliktus ženklus.

Pasak J.Turtletaubo prieš pasirodant pirmąjai daliai ekranuose daugybė žmonių sakė, jog toks filmas bus niekam neįdomus. Bet iš tiesų, žiūrovams patinka protingi veiksmo herojai, mėgstantys istorines mįsles.

Pasak režisieriaus, antroji filmo dalis nuotykių ištroškusius herojus gainios ne tik po Jungtines Valstijas, bet ir po kitas Pasaulio vietas. Kūrėjai tikisi, kad jiems pavyks sukurti skirtingą filmą nei buvo „Kodas L.O.B.I.A.I”.

Kino specialistai antrąjį filmą vadina „International Treasure” („Tarptautinis lobis”), perfrazuodami pirmosios dalies pavadinimą „National Treasure”.

„Kodas L.O.B.I.A.I.” pasaulio kino teatruose uždirbo 338 mln. JAV dolerių 2004-aisiais. Planuojama tęsinio pasirodymo data – 2007 m. lapkričio 29 diena. Filmavimo darbai turėtų prasidėtį šį spalį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.