Nepilnamečiai apiplėšė pavežti prašiusį vaikiną

Klaipėdos rajono policininkai į areštinę uždarė du nepilnamečius, įtariamus plėšimu. Per vieną dieną jaunieji nusikaltėliai sugebėjo ne tik vogta mašina patekti į avariją, bet ir apiplėšti autostopu keliavusį klaipėdietį.

Penktadienį, apie 18 val., ties Girininkų kaimu 22 metų klaipėdietis A. T. susistabdė pro šalį važiavusį automobilį „Mercedes-Benz” bei paprašė pavežti iki uostamiesčio.

Automobilio keleiviai nebuvo malonūs – du paaugliai pagrasino susidoroti su klaipėdiečiu ir iš jo atėmė mobilųjį telefoną bei 50 litų.

Vėliau tas pats mersedesas pateko į avariją. Ties Žemgrindžių kaimu jo vairuotojas nusprendė pasukti į kairę, tačiau neparodė posūkio, tad į jį trenkėsi iš paskos važiavęs bei aplenkti bandęs automobilis.

Mersedesas nesustojo ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Maždaug už 5 kilometrų plėšikų ekipažas mašiną metė ir pabėgo.

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė du jo narius – 1990 metais gimusį V. M. ir 1992 metais gimusį E. Š. Tai gerai teisėsaugininkams pažįstami gargždiškiai.

Paaiškėjo, jog nepilnamečiai plėšikai važinėjo su Gargžduose pavogta mašina. 1985 metais pagaminto mersedeso A. M. Vytauto gatvėje pasigedo penktadienio rytą. Mašiną jis įvertino 3 tūkst. litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.