Anglas W.Rooney: esu teisėjų taikinys

Jaunasis „Manchester United” puolėjas Wayne’as Rooney D.Britanijos žiniasklaidai teigė, kad jis tampa išgarsėti trokštančių teisėjų taikiniu.

„Teisėjai, skirdami pražangas, peržengia ribas, tam, kad išgarsėtų. Anglijoje, „Premiership” lygoje, teisėjai leidžia daugiau, tačiau kai žaidžiu užsienyje, labai greitai tampu teisėjų taikiniu. Toks jų lengvabūdiškumas turi neigiamų padarinių patiems žaidėjams”, – kalbėjo futbolininkas.

W.Rooney per savo karjerą yra gavęs keturias raudonas korteles, o tris iš jų skyrė teisėjai iš užsienio.

Jaunasis talentas tvirtino, kad nepaisant dažnų pražangų jo atžvilgiu, jis neplanuoja keisti žaidimo stiliaus.

Paskutinį kartą iš aikštės jis buvo išvarytas per rungtynes su „Porto” (turnyre Amsterdame – red.), kai kovodamas dėl kamuolio ranka sudavė varžovų žaidėjui Pepe.

W.Rooney teigė, kad jis nenusipelnė raudonos kortelės ir toks teisėjo sprendimas jį pribloškė.

„Jeigu peržiūrėtumėte vaizdo įrašą, matytumėte, kad Pepe trinktelėjau netyčia. Varžovas pargriuvo ir nebesikėlė, o tai pamatęs teisėjas parodė man raudoną kortelę. Tai pernelyg griežta bausmė”, – tikino W.Rooney.

Teisėjo sprendimu neliko patenkintas ir „Manchester United” treneris Alexas Fergusonas, kuris dėl šio incidento yra pasiruošęs pateikti apeliaciją.

W.Rooney pavardė dažnai buvo linksniuojama po konflikto su komandos draugu ir Portugalijos rinktinės puolėju Cristiano Ronaldo.

Incidentas įvyko pasaulio čempionato ketvirtfinalio rungtynėse, kai po W.Rooney pražangos prieš R.Carvalho, C.Ronaldo neva prašė teisėjo parodyti anglui raudoną kortelę.

Po šių rungtynių D.Britanijos spauda mirgėjo pranešimais, kad būtent po portugalo įtikinėjimų teisėjas iš Argentinos Horacio Elizondo parodė W.Rooney raudoną kortelę.

Dėl šio konflikto tarp šių žaidėjų iki šiol tvyro įtampa.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.