V. Žirinovskio iniciatyvos

Rusijos liberalų demokratų partijos (RLDP) lyderis Vladimiras Žirinovskis turi sumanymų, kaip pagerinti moralę ir socialinį klimatą šalyje. Šiuo tikslu jis siūlo, kad kiekvienas valdininkas atliktų karinę tarnybą, įgytų aukštąjį išsilavinimą, turėtų ne mažiau kaip du vaikus ir svertų ne daugiau kaip 90 kilogramų.

Apie naujas Valstybės Dūmos pirmininko pavaduotojo V. Žirinovskio įstatymo pasiūlymo iniciatyvas dėl Rusijos valdymo aparato pertvarkymo pirmadienį pranešė RLDP spaudos tarnyba.

Politikas mano, kad jo iniciatyvos gali būti realizuotos jau šių metų rudenį. V. Žirinovskis įsitikinęs, kad jos padės gerinti socialinę situaciją.

Pasak jo, dirbti valdžios organuose turėtų būti priimami tik susituokę ir turintys mažiausiai du vaikus žmonės. Tai prisidėtų prie gimstamumo didėjimo.

Atsisakymas įdarbinti valstybinėse institucijose karinės tarnybos neatlikusius vyrus padėtų kovoti su vengimu tarnauti armijoje ir propaguotų Rusijos ginkluotąsias pajėgas.

Privalomas kiekvieno valdininko aukštasis išsilavinimas būtų pavyzdys kovoje su nemokšiškumu. O draudimas sverti daugiau nei 90 kilogramų padėtų išvengti valdymo struktūrų darbuotojų nutukimo, mano V. Žirinovskis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.