Pagrobta Kaune ir išžaginta?

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl keturiasdešimt trejų metų kaunietės išžaginimo. Apklausti pačią nukentėjusiąją kol kas neleidžia psichiatrai.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas, remiantis medikų, kviestų pirmadienio popietę į Raudondvario policijos nuovadą, pranešimu.

Kaip dienraščiui pasakojo šios nuovados darbuotojai, minėta nepažįstama moteris atėjo pas juos pasiteirauti, kur ji yra.

Susišnekėti su viešnia buvo neįmanoma, tačiau ne vien dėl to, kad nuo jos jautėsi panašus į alkoholio kvapas.

Šiaip taip radus moters vyrą, paaiškėjo, kad ji dingusi nuo ketvirtadienio.

Kad keistoji viešnia buvo išžaginta Raudondvaryje, prie Nevėžio, vietinės nuovados pareigūnai vakar pirmą kartą išgirdo iš „Kauno dienos”, besiremiančios Kauno vyriausiojo policijos komisariato suvestinių pranešimais.

Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, moteris tai pasipasakojusi į Psichiatrijos ligoninę ją vežusiems greitosios pagalbos medikams ar jau jos globos besiėmusiems psichiatrams.

Vakarykštėse Kauno policijos suvestinėse, skirtose žiniasklaidai, teigiama, kad moteris šeštadienio vakare Savanorių prospekte buvo nepažįstamų asmenų įsisodinta į automobilį, nusivežta į Raudondvarį ir ten prie Nevėžio išžaginta.

Įvykio vietą, laiką bei kitas aplinkybes (pavyzdžiui, kur moteris praleido visą sekmadienį) ketinama patikslinti, kai nukentėjusiąją globojantys psichiatrai leis su ja pasikalbėti.

Tačiau neatmetama galimybė, kad tada pradėtą ikiteisminį tyrimą gali tekti nutraukti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.