Pakaunėje – šeimos tragedija

Per šiurpią praėjusio savaitgalio kaktomušą, įvykusią kelyje Kaunas-Šėta-Truskava, ties Lapėmis, žuvo Jonavoje gyvenusios mama su dukra: 7-ą dešimtį bebaigianti Genovaitė Krušinskienė bei 34-erių metų Rūta Antolevičienė.

Be mamos liko 3 vaikai: 2-ejų bei 15-os metų berniukai bei 10-ies metų mergaitė. Šiandien jie – kitos močiutės, gyvenančios Kaune, globoje.

Praėjęs savaitgalis šiai šeimai buvo tiesiog tragiškas. Vaikų tėvas, su kuriuo mama prieš pusmetį buvo išsiskyrusi, tačiau kol kas dar be teismo, praėjus vos pusei paros po žmonos žūties, taip pat pateko į avariją. Ir tame pačiame kelyje, tik už 4 kilometrų nuo žmonos ir uošvės žūties vietos.

R.Antolevičienė su mama žuvo šeštadienio pavakarę, grįždamos iš Kleboniškio į Jonavą po viešnagės pas G.Krušinskienės sūnų iš pirmosios santuokos. Prieš jaunesniosios iš moterų vairuojamą „Ford Fiesta” staiga iš priešpriešinės juostos išlėkė „Renault Safrane”. Po kaktomušos, apie kurios galingumą, kartu ir automobilių greitį, galima spręsti pagal išsibarsčiusias jų dalis („Renault” variklis rastas už maždaug 60-ies metrų), transporto priemonės atsidūrė šalikelėje.

Sunkias traumas (sutrenkta galva, lūžęs riešas, įtariami stuburo bei dubens kaulų sužalojimai) patyrė ir „Renault” vairavęs, oficialiai nepatvirtintais duomenimis, vienos Kauno mokyklos 21-erių metų studentas Tomas Tuskevičius iš Varnių gatvės. Jį, kaip ir žuvusiąsias, iš sumaitoto automobilio traukė specialia technika ginkluoti ugniagesiai.

T.Tuskevičiaus močiutė vakar dienraštį tikino, kad kaip įvyko avarija, jis nepamena. Pasak močiutės, tai pirma anūko avarija: vairuotojo pažymėjimą jis gavo neseniai. Ne per seniausiai, dirbęs net dviem pamainomis, nusipirko ir šį nelaimę atnešusį automobilį.

Sekmadienio rytą tame pačiame kelyje, tik ties Drąseikiais, automobilio „VW Golf” nesuvaldė ir R.Antolevičienės vyras, po jos žūties tespėjęs pas savo mamą nuvežti vaikus. Teigiama, kad jis ketino su žmona taikytis, tačiau nespėjo.

33-ejų metų Ramūnas Antolevičius, vyriškio artimųjų teigimu, nesuvaldė automobilio kelio posūkyje, važiuodamas kitą rytą į žmonos žūties vietą. Teigiama, kad jis ketino su žmona taikytis, tačiau nespėjo. Daroma prielaida, kad „VW Golf” nesuvaldytas dėl pasirinkto nesaugaus greičio. Automobilis nulėkė nuo kelio ir apvirto. Kauno medicinos universiteto klinikose nuo sekmadienio gydomam R.Antolevičiui smarkiai traumuota galva. Pradurtas plautis, lūžęs raktikaulis.

Našliu likęs R.Antolevičiaus uošvis – aklas ir vos juda tik laikydamasis sienų. Kas rūpinsis juo, žuvus žmonai, neaišku: kartu užsimušusi dukra buvo jų vienturtė.

Per 3 praėjusio savaitgalio dienas šalyje eismo įvykiuose žuvo 9 žmonės. 4 iš jų – Kauno rajono keliuose per šiek tiek daugiau kaip 26 penktadienio bei šeštadienio valandas (tragedijos pradėtos registruoti penktadienio vidurdienį).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.