Svarbus pranešimas visiems asmenims, kuriems implantuotas „Bjork-Shiley Convexo-Concave” širdies vožtuvas

Dėl galimo atramos įtrūkimo, galinčio sukelti asmens mirtį arba jį rimtai traumuoti, gamintojas iš prekybos išėmė visus „Bjork-Shiley Convexo-Concave” (BSCC) širdies vožtuvo implantus. Pacientams visame pasaulyje implantuota apytikriai 86 000 šių širdies vožtuvų. Pagal grupinio ieškinio ginčo sureguliavimo susitarimą byloje „Bowling” ir kt. prieš bendrovę „Pfizer Inc.” ir kt., tam tikri pacientai, kuriems implantuotas BSCC širdies vožtuvas, turi teisę į finansinę kompensaciją.

„Bowling” ginčo sureguliavimo fondo finansuojama ekspertų priežiūros grupė nustatė, kad įtrūkimo rizika priklauso nuo paciento amžiaus, lyties, vožtuvo dydžio, vožtuvo implantavimo padėties ir tam tikrų vožtuvo pagaminimo charakteristikų. Asmenims su BSCC širdies vožtuvais būtina kreiptis į širdies ligų specialistą ir sužinoti, ar jie priklauso padidintos įtrūkimo rizikos grupei ir ar jie gali būti priskirti vožtuvo pakeitimo kandidatams.

Jei jums implantuotas „Bjork-Shiley Convexo-Concave” širdies vožtuvas, raginame kreiptis į „Bowling” ginčo sureguliavimo ieškinių administratorių, kad jis užregistruotų jūsų asmenvardį ir adresą.

Ieškinių administratorius, su jumis galės susisiekti ir jus informuoti apie jums priklausančias grupinio ieškinio ginčo sureguliavimo kompensacijas, tik tuo atveju, jei būsite užsiregistravę.

Registracija yra nemokama ir neįpareigojanti.

Dėl registracijos kreipkitės šiuo adresu:

Wayne Smith, Bowling Claims Administrator

525 Vine Street, Suite 2300

Cincinnati, Ohio 45202 U.S.A.

Telefonas: +1-513-421-4415 (tik anglų k.)

Nemokamas tel.: +1-800-977-0779 (JAV arba Kanadoje – tik anglų k.)

Faksas: +1-513-421-7696

El. paštas: bowlingpfizer@fuse.net

Tinklalapis: http://www.bowling-pfizer.com

Tinklalapis: http://www.bowling-pfizer.com

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.