Dangietis Vaidas ir grupės YVA narės nuo rudens kibs į mokslus

„Mokslus reikia baigti. Būtų absurdėlis, jei to nepadaryčiau, nes viskas gerai sekėsi ir pažymiai geri buvo”, – prisipažino YVA lyderė Natalija Zvonkė, kuri nuo rudens vėl taps studente. Atlikėja dėl muzikinės karjeros buvo metusi Kauno technologijos universitete studijuojamą architektūros ir statybos specialybę. Dabar ji, kaip ir jos sesuo Kristina bei kita YVA narė Gintarė, studijuos Klaipėdos universitete (KU).

Gyvens seseriškai

Kaip rašoma dienraštyje L.T., Kristina Ivanova ne viename interviu yra prisipažinusi, kad svajoja apie medicinos studijas.

„Buvau įstojusi į burnos higieną, bet pakalbėjau su daugeliu žmonių ir supratau, kad ten mokytis neapsimoka, galėsiu tik dantis balinti. Noriu plačiau specializuotis, tad pasirinkau visuomenės sveikatos studijas Klaipėdos universitete”, – pasakojo K.Ivanova.

YVA šokėja džiaugėsi, kad nerei­kia sukti galvos kur gyventi, – K.Ivanova turės savo kambarį neseniai įsigytame Natalijos ir Deivydo Zvonkų name.

Mokslus šiemet vėl krims ir Natalija. Ji tikisi, kad pavyks patekti į trečią kursą, nors Kaune ji baigė tik du su puse.

„Aš turiu supratimą apie statybas ir tai, kas su jomis susiję. Aš su statybininkais ginčijuosi”, – džiaugėsi žiniomis N.Zvonkė. Mokslams laiko Natalija tikrai turės, nes jau kalbama, kad atlikėja su vyru Deivydu laukia pirmagimio. Naujoji YVA narė Gintarė KU ketvirtame kurse studijuoja choreografiją.

Studijuos dviese

Realybės šou „Dangus” išgarsėjęs Vaidas Baumila įstojo į Vilniaus kolegiją, pramoginio meno specia­lybę.

„Skliausteliuose parašyta dainavimas. Mano draugė Justė įstojo į tą pačią specialybę, tik ten parašyta choreografija”, – pasakojo Vaidas.

Per egzaminus V.Baumilai teko dainuoti lietuvių liaudies dainą.

„Aš tada užtraukiau „Ant kalno mūrai”. Komisija taip keistai į mane pažiūrėjo, turbūt suprato, kad ne man tokia daina, tai paklausė, ar nenoriu improvizuoti.

Aš sutikau, tuomet vienas mokytojų prisėdo prie pianino ir pradėjo groti bliuzą, o aš pradėjau dainuoti savo išgalvotus žodžius”, – prisiminė atlikėjas.

Vaidas tikisi, kad pavyks pasinaudoti ir gerais kolegijos ryšiais su užsieniu.

„Jei būsiu geras mokinys ir man seksis, norėčiau užsienyje stažuotis”, – viltingai kalbėjo Vaidas.

Šiemet mokslus universitete krimsti žadėjo dainininkė Giulija ir grupės „Pusbroliai Aliukai ir pusseserė” narė Silvija. „Norėjom studijuoti masinių renginių režisierių specialybę, bet šiemet jos nėra. Grupė renkama kas antri metai”, – nusivylusi kalbėjo Silvija Kairienė. Atlikėja patikino, kad dar nežino, ar kitais metais studijuos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Dangietis Vaidas ir grupės YVA narės nuo rudens kibs į mokslus"

  1. orinta

    yva dabar gyvens ginduliuose kaip ir as jame gyvenu tai kaimelis netoli miesto. 😛 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.