Ligą palengvinti gali ir akmenukas

Pusbrangiai akmenys gali prislopinti bet kokią ligą.

Pajutę negalavimus, žmonės skuba ieškoti sau priimtinų gydymo būdų. Vieni pasitiki medikamentais, kiti sprendimo ieško netradiciniuose gydymo metoduose. Vienas iš jų – gydymas pusbrangiais akmenukais.

Skeptikai netiki

Gydomosios mineralų galios susijusios ne tik su astrologija, bet ir cheminių savybių veikimo principais. Tikintieji akmenukų veiksmingumu bando palengvinti jais savo ligas, o skeptikai tik kreivai nusišypso.

Kasdien susidurianti su pusbrangiais akmenimis parduotuvės „Sapas” darbuotoja Tatjana tikino, kad gydymas akmenimis yra kiekvieno individualus reikalas. „Tai ne religija, verčianti tikėti ar netikėti, o atskira organizmo reakcija. Vieniems akmenukai padeda, kitiems – ne,” – nesistebėjo skeptišku žmonių požiūriu į gydomąsias akmenų savybes Tatjana.

Gydo ir spalva

Tatjana pasakojo, kad žmonės ateina į akmenų saloną su įvairiausiomis sveikatos problemomis. Prieš pradedant vardinti gydomąsias savybes, specialistė įspėja, kad akmenukai ligos visiškai nepagydo, o tik palengvina jos simptomus. Kad visiškai pasveiktum, gydymą akmenimis reikia derinti su gydytojo paskirtais metodais.

Dažniausiai žmonės ateina prašyti „vaistų” dėl širdies, kraujagyslių, virškinamojo trakto negalavimų. Pagal mineralo cheminę formulę, kristalinę struktūrą ir spalvą galima pasirinkti tinkamiausią vienai ar kitai ligai.

Pagal spalvų veikimo principą žmogaus kūnas yra padalintas į tam tikrą vaivorykštę. Žvelgiant nuo kojų, spalvos keičiasi nuo raudonos, oranžinės, geltonos, žalios, turkio spalvos, mėlynos iki violetinės, veikiančios žmogaus galvą ir smegenų sritį.

Pavyzdžiui, širdies darbą gerina rožinis kvarcas, malachitas, skrandžio bėdas stabilizuoja geltonas citrinas, hematitas reguliuoja kraujospūdį ir pripildo kūną deguonimi.

Klijuojasi su pleistru

Kiekvieno mineralo „vartojimo” būdas yra skirtingas. Vienus reikia tiesiog laikyti prie kūno, kad liestųsi su oda, nešioti iš mineralo padarytą papuošalą. Kitais akmenimis reikia trinti skaudamą vietą. Yra ir tokių, kuriuos reikia laikyti vandenyje, o po paros vandenį išgerti.

Klientės Tatjanai pasakojo, jog mažus akmenukus klijuojasi ant kūno prie skaudamos vietos klijuojasi su pleistru. Norinčios palengvinti menstruacijų skausmus, akmenukus kišasi už kelnaičių arba už liemenėlės. Kai kurios taip apsiklijavusios kūną eina net miegoti.

Įveikia patį vėžį

Paklausta, ar tokie gydymo būdai veikia, Tatjana akmenis sulygino su tabletėmis. „Vieniems aspirinas numalšina galvos skausmus, kitiems jis visiškai nepadeda. Taip ir su akmenukais” – tvirtino ji.

Nepaisant to, darbuotoja sakė dažnai susidurianti su klientų teigiamais atsiliepimais. Viešnia iš Australijos yra pasakojusi, kad atlikdama gydymo programą su selenito akmeniu beveik įveikė vėžį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.