„Simply Red” Vilniuje koncertuos su geriausiais savo muzikantais

Rugpjūčio 13 dieną Vilniaus „Siemens” arenoje koncertuosianti grupė „Simply Red” pasirodys su geriausiais savo muzikantais. Pristatyti naujausią savo albumą „Simplifield” raudonplaukis grupės vokalistas Mickas Hucknallas pakvietė profesionaliausius grupėje „Simply Red” grojusius jos narius.

„Populiarios britų soul muzikos grupės „Simply Red” koncerto metu ant scenos bus galima išvysti apie dešimt garsių muzikinio pasaulio žvaigždžių”, – sakė koncertą organizuosiančios UAB „Effectus” vadovė Giedrė Žemaitienė.

Grupės vokalistui ir lyderiui Mickui Hacknallui talkins klavišininkas ir saksofonistas Ianas Kirkhamas, kuris su „Simply Red” groja jau nuo 1986 metų, o fleita gros saksofonistė Chris DeMargery. Scenoje taip pat bus galima pamatyti iš Japonijos kilusią, dabar Didžiojoje Britanijoje gyvenančią gitaristę Kenji Suzuki, kuri anksčiau grojo su tokiomis pasaulinio lygio žvaigždėmis kaip Annie Lennox, Seal, „The Lighthouse Family” ir daugeliu kitų.

Kartu su grupe atvyksta ir buvęs grupės „ABC”, „U2”, Bobo Marley, Sinead O’Connor, „Take That”, „Depeche Mode”, sero Paulo McCartney, George Michaelo, Eltono Johno ir Robbie Williamso įrašų sesijose grojęs klavišininkas Davidas Claytonas. Trimitą pūs su seru Paulu McCartney, Tomu Jonesu, Lauryn Hill muzikavęs Kevinas Robinsonas, savo karjerą pradėjęs Londono „West End” miuzikluose.

„Koncerto metu scenoje pasirodys broliai Pete ir Steve Lewinsonai, grojantys bosine gitara ir būgnais. Jie su „Simply Red” groja jau penkerius metus ir yra garsaus grupės hito „Home” bendraautoriai”, – sakė G. Žemaitienė. Anot jos, broliai Lewinsonai bendradarbiauja Sade, „Massive Attack”, Kylie Minogue, „Sugababes” bei „Everything But The Girl”.

Trombonu gros ir perkusija rūpinsis Johnas Johnsonas, kuris yra grupės pagalbinės vokalistės Dee Johnon brolis. Kita pagalbinio vokalo atlikėja bus profesionali dainininkė Sarah Brown, koncertuojanti su Annie Lennox, „M People” ir daugeliu kitų garsių atlikėjų.

„Prie viso to pridėjus nepamirštamą Micko Hucknallo balsą ir vienas geriausių populiariosios muzikos istorijoje dainų, galime tikėtis išties įspūdingo koncerto”, – sakė Giedrė Žemaitienė.

Bilietus į vienintelį „Simply Red” koncertą „Siemens” arenoje galima įsigyti bilietų platinimo bendrovės „Tiketa” bilietų platinimo taškuose, taip pat įsigyti ar rezervuoti internetu bei telefonu, o bendrovės interneto svetainėje www.tiketa.lt įsigytą bilietą galima atsispausdinti paprastu spausdintuvu. Bilietai į grupės „Simply Red” pasirodymą kainuoja nuo 90 iki 130 litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.