Naują meilės lizdelį porelė susisuko Airijoje

Kartu su tūkstančiais lietuvių uždarbiauti į Airiją išdūmė ir dainininkas Andrius Lekšas, geriau žinomas Andriaus Bravo pseudonimu.

Be to, sklinda gandai, kad šioje šalyje atlikėjas įsikūrė ne vienas. Liežuviai plaka, kad Andrius Bravo susitaikė su barmene, realybės šou „Dešimtmečio baras” nugalėtoja Skaiste Būtyte, ir Airijoje dabar mėgina lipdyti savo meilės šukes.

„Vakarų ekspreso” žiniomis, A. Lekšas dainininku mėgina būti ir Airijoje – vieną iš savo pasirodymų lietuvis surengė sostinės Dublino priemiestyje surengtoje Joninių šventėje. Kokiais dar būdais atlikėjas svetimoje šalyje užsidirba pragyvenimui, lieka neaišku – sulaukęs „Vakarų ekspreso” skambučio A. Lekšas buvo labai nekalbus.

„Nepyk, bet kur aš esu, su kuo ir ką veikiu, nieko nepasakysiu. Nenoriu, ir viskas”, – atsiprašinėjo atlikėjas.

Vis dėlto A. Lekšas prasitarė, kad gyvena Dubline. „Aš ten tikrai ne visam gyvenimui. Be abejo, grįšiu. Planuoju parvykti rugsėjo pabaigoje bei Kalėdoms, o vėliau bus matyti”, – maloniai, bet nenoriai kalbėjo jis.

Paprašytas patvirtinti arba paneigti gandus, kad jis Airijoje įsikūrė su barmene S. Būtyte, A. Lekšas pradėjo juoktis. „Nuo to ir reikėjo pradėti… Taip ir maniau, negi jums gali būti įdomus toks Andrius Bravo”, – negalėjo sulaikyti juoko pašnekovas, ir daugiau šia tema kalbėti atsisakė.

S. Būtytė jau nebedirba viename sostinės kazino, o jos kolegos sako girdėję, kad merginos šiuo metu nėra Lietuvoje. Paklausti apie tai pačios barmenės nepavyko – jau kuris laikas paskambinus jos mobiliojo telefono numeriu įsijungia balso pašto paslauga.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.