Nuo šiol nusipirkti „Finastos” investicinių fondų vienetų galima internetu

Įsigyti „Finastos” investicinių fondų vienetų nuo šiol galima neišėjus iš namų. Šiandien bendrovė klientams pristatė naują fondų prekybos internetu sistemą.

Didžiausios Lietuvoje finansų maklerio įmonės „Finasta” Fondų departamento vadovas Aurimas Martišauskas teigia, kad šios naujovės leis klientams operatyviai įgyvendinti investicinius sprendimus. „Mes siekiame, kad internetinė prekybos sistema būtų patogi ir naudinga klientui. Nuo šiol tai- operatyviausias būdas įgyvendinti investicinius sprendimus”,- teigia A.Martišauskas.

Be to, nuo liepos 31 dienos į fondus bus galima investuoti mažesnėmis sumomis nei buvo įprasta anksčiau. „Finasta investicijų valdymas” valdybos sprendimu nuo 1000 iki 100 litų buvo sumažinta minimali investicinių fondų vienetų įsigijimo įmoką.

Naudodamiesi sukurta sistema klientai galės pateikti investicinių vienetų pirkimo ir pardavimo pavedimus ir sudaryti atitinkamas sutartis. A.Martišauskas teigia, kad „Finastos” klientai prekiauti vertybiniais popieriais internetu gali nuo 2000-ųjų rudens. Šiuo metu investuotojai naudojasi realiu laiku pavedimus biržoje vykdančia prekybos sistema ir sandorius operatyviai gali vykdyti Lietuvos, Latvijos ir Estijos biržose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.