DnB NORD bankas apdraudė „auksinių” ir verslo kortelių turėtojus

Dinamiškai ir patikimai tarptautinei finansinei grupei priklausantis DnB NORD bankas nemokamai apdraudė visus banko VISA GOLD, VISA Business, MasterCard GOLD ir MasterCard Business mokėjimo kortelių turėtojus nuo finansinių nuostolių kelionių užsienyje metu.

Nuo rugpjūčio 1 d. šis draudimas bus taikomas esamiems ir naujiesiems šių prestižinių DnB NORD banko kortelių savininkams. Tai reiškia, kad DnB NORD banko VISA GOLD, VISA Business, MasterCard GOLD ir MasterCard Business kortelių turėtojui užsienyje susirgus ar susižalojus, netekus bagažo ar neplanuotai vėluojant kelionei, kliento finansinius nuostolius kompensuos banko partneris – draudimo kompanija „PZU Lietuva” priklausanti didžiausiai Rytų ir Vidurio Europos draudimo grupei.

„Norime, kad mūsų klientai jaustų partnerystės su DnB NORD banku naudą ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, todėl draudimo sąlygos numato, kad kelionės finansinių nuostolių draudimas įsigalioja vos tik kirtus Lietuvos sieną. Paprastai dažnai keliaujantiems šių mokėjimo kortelių turėtojams turėtų būti ypač patrauklu tai, kad draudimas apmoka ne tik gydymo išlaidas, bet ir dengia bagažo vėlavimo išlaidas,” – sakė DnB NORD banko Mažmeninės bankininkystės departamento direktorius Raimondas Kutra.

Pasak bankininko, šių DnB NORD banko mokėjimų kortelių turėtojui kelionėje susirgus ar susižalojus, draudimas padengs jo gydymo išlaidas iki 225 tūkst. litų (65 tūkst. eurų) nepriklausomai nuo to ar klientas pirko bilietus ir vykdė atsiskaitymus kortele kelionės metu. Maksimali prarasto bagažo ar kelionės atidėjimo draudimo suma vieneriems metams siekia po du tūkstančius litų, o vėluojant bagažui draudimas kompensuos iki 800 litų.

Šių metų liepos pradžioje DnB NORD bankas buvo išleidęs 298 000 mokėjimo kortelių.

Bankas DnB NORD ir draudimo grupė „PZU Lietuva” bendradarbiauja nuo 2004 metų, todėl klientams ypač palankiomis sąlygomis teikia bankinio draudimo paslaugas visuose 80 banko klientų aptarnavimo padaliniuose visoje Lietuvoje. 2005-aisiais metais DnB NORD bankas ir kompanija „PZU Lietuva” pirmieji Lietuvos rinkoje savo klientams suteikė galimybę apdrausti mokėjimo korteles nuo vagystės, o šiemet pristatė dar vieną bankinių produktų draudimo naujovę susiedami investicinį gyvybės draudimą ir būsto kreditą.
DnB NORD bankas priklauso Danijoje registruotai bankų grupei DnB NORD, kurią įsteigė didžiausias Norvegijos bankas DnB NOR ir didžiausias Šiaurės Vokietijos bankas NORD/LB. Ši bankų grupė sutelkė abiejų steigėjų veiklą Baltijos regiono šalyse, teikdama visą modernių ir aukščiausios kokybės finansinių paslaugų spektrą Danijoje, Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Lenkijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.