„Manchester United” įsigijo saugą M.Carricką, klubo gretas gali papildyti prancūzas P.Vieira

Anglijos futbolo rinktinės ir „Tottenham Hotspur” saugas Michaelas Carrickas keliasi į „Manchester United” klubą.

Žaidėjas teigė, kad negalėjo atsisakyti tokio pasiūlymo ir tvirtino, kad pinigai jo apsiprendimui įtakos neturėjo, rašo bbc.co.uk.

„Gavęs pasiūlymą iš Mančesterio klubo, negalėjau jo atsisakyti. Finansinė kontrakto dalis nebuvo svarbiausias dalykas”, – kalbėjo M.Carrickas.

Pranešama, kad 25 metų žaidėjas per savaitę uždirbs apie 50 tūkst. svarų per savaitę.

M.Carrickas su „Tottenham Hotspur” turėjo dar dvejus metus galiojantį kontraktą, tačiau žaidėjas norėjo pakeisti klubą.

„Tottenham Hotspur” ekipoje praleidau dvejus nuostabius metus ir klubo vadovybė mano atžvilgiu elgėsi nepriekaištingai. Čia aš tapau geresniu žaidėju. Galiu tik palinkėti klubui sėkmės”, – kalbėjo M.Carrickas.

Sklinda gandai, kad M.Carrickas nebus paskutinis „Manchester United” pirkinys šią vasarą. Prancūzijos rinktinės ir buvęs Turino „Juventus” klubo saugas P.Vieira paskelbė, kad norėtų kitą sezoną rungtyniauti Mančesterio ekipoje.

Futbolininkas tikisi, kad su klubu pavyks susitarti per artimiausias 48 valandas.

„Kiekvienas žaidėjo svajonė – rungtyniauti tokio lygio klube kaip „Manchester United”. Tikrai nežaisiu Turino „Juventus”, kuris po futbolo korupcijos skandalo perkeltas į „Serie B” lygą”, – pareiškė P.Vieira.

Turino „Juventus” P.Vieira pernai įsigijo už 13,7 milijono eurų. Prieš tai saugas 9 sezonus gynė Londono „Arsenal” klubo garbę.

Supurytas korupcijos skandalo Turino klubas negali išlaikyti brangiai apmokamų žvaigdžių, tad tikimasi, kad „Manchester United” vadovybei P.Vieira kainuos kiek mažiau nei 6 milijonus eurų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.