Romantiškasis TV3 „Meilės trikampis” užderėjo poromis

Nors Lietuvoje karščiai ir sausra, TV3 „Meilės trikampyje” porų užderėjo kaip grybų po lietaus: vos per penkias dienas susikibę už rankų šį populiariausią vasaros realybės šou paliko keturi žmonės.
Penktadienį, liepos 28-ąją, iš „Meilės trikampio” išėjo Jelena ir Justas. Ši trečioji realybės šou pora išties išskirtinė – vaikinas apsvaigęs nuo meilės, o mergina jam liko abejinga. Keturias dienas „Meilės trikampyje” praleidusiai ir daugybę širdžių sudaužiusiai Jelenai tiesiog pabodo ieškoti savojo svajonių vaikino – tobulo kūnu ir siela, ir ji pasirinko Justą. Gal tik norėdama iškeliauti į namus, o gal todėl, kad Justas jai vis dėl to šiek tiek patiko, tačiau ji nenorėjo to parodyti…
Tolimesni jųdviejų santykiai – jų pačių rankose. Justas neketina nusileisti ir sako bandysiąs užkariauti jai vilties suteikusios žaviosios Jelenos širdį.
O šį ketvirtadienį, rugpjūčio 3 dieną, – visai kita istorija: 24-erių Juozas ir vienmetė Jurgita, kuriems tereikėjo poros dienų, kad suprastų, jog yra vienas kitam skirti, ir prieš TV kameras apipylė vienas kitą karščiausiais bučiniais ir dar karštesnėmis glamonėmis.
„Protingesnės ir gražesnės panelės iki šiol nesu sutikęs”, – tvirtai apie Jurgitą pareiškia Juozas ir jiedu laimingi palieka realybės šou.
„Nors šie dalyviai prieš realybės šou tvirtino netikį meile iš pirmo žvilgsnio, tai, be jokios abejonės, Juozui ir Jurgitai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio”, – ketvirtąja pora džiaugiasi „Meilės trikampio” prodiuseris Saulius Bartkus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.