Artėja „Saulės smūgis”!

Jau parduodami bilietai į didžiausią šokių muzikos renginį Lietuvoje „Saulės smūgis 2006”

Rugpjūčio 18-osios vakarą Vilniaus Kalnų parke kartu su radijo stoties „Radiocentras” šaukiniais suskambės ir madingiausia šiuolaikinė šokių muzika. Pasaulinio garso didžėjai jau penktą kartą pristatys kasmetį festivalį „Saulės smūgis 2006”.

Tai tarptautinė progresyvios šokių muzikos šventė, kiekvieną vasarą pritraukianti dešimtis tūkstančių madinga muzika besidominčio jaunimo.

„Didžiuojamės, kad „Saulės smūgyje” kaskart galime pristatyti vis ryškesnes ir tikrai pačias „karščiausias” šokių muzikos žvaigždes. Neabejoju, kad nė vienas progresyvus jaunuolis šiemet tikrai nepraleis unikalios progos savo akimis išvysti trance stiliaus lyderius vokiečius „Blank & Jones”, sparčiai populiarėjantį house muzikos didžėjų iš Olandijos Olavą Basoski bei garsiausią Švedijos didžėjų ir prodiuserį Tigerį Strikesą”, – apie visą naktį truksiančią šventę sakė festivalio organizatoriaus „Radiocentro” savireklamos vadovas Jurgis Pauliukas.

Gigantiška šokių fiesta Kalnų parko stadione prasidės 20.00 val. ir truks iki pat 4 val. ryto. Publiką kaitins Lietuvos muzikos didžėjų komanda „Nesakyk mamai” bei kiti atlikėjai.

„Saulės smūgis” jau yra tapęs aukščiausio lygio šiuolaikinės muzikos vizitine kortele.

Bilietai į festivalį jau parduodami visose BILIETAI LT platinimo vietose. Išankstinio bilieto kaina – 25 litai.

Iki šiol „Radiocentras” jau yra surengęs keturias milžiniškas šokių muzikos šventes „Saulės smūgis”. Visi renginiai vyko Vilniaus Kalnų parke ir sulaukė didžiulio dėmesio. Į šiuolaikinės muzikos šventes susirinko per 50 tūkst. žiūrovų, juos dviejose scenose linksmino 42 didžėjai ir šokių muzikos grupės iš užsienio bei Lietuvos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.