Buvusios kolegės susikibs teisme

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovei Audronei Žigaitytei-Nekrošienei ir buvusiai jos pavaduotojai Danutei Žičkuvienei gali tekti bylinėtis teisme.

D. Žičkuvienė dar birželio pradžioje kreipėsi į Klaipėdos apylinkės teismą ir apskundė Klaipėdos valstybinį muzikinį teatrą.

„Į teismą kreipiausi dėl to, kad A. Žigaitytė-Nekrošienė neteisėtai mane atleido iš darbo. Noriu, kad mane vėl sugrąžintų į buvusias pareigas”, – „Vakarų ekspresui” trumpai komentavo D. Žičkuvienė.

Kadangi teisminiai procesai dar neprasidėjo, D. Žičkuvienė nenorėjo išsamiau komentuoti šios temos ir sakė paliekanti viską teisininkų valiai.

Dar nekalbesnė buvo Muzikinio teatro vadovė.

„Kiekvieno žmogaus valioje elgtis taip, kaip jam atrodo reikalinga. Nesiimu vertinti kitų žmonių veiklos”, – buvusios pavaldinės kreipimąsi į teismą komentavo A. Žigaitytė-Nekrošienė.

Psiteiravus, kodėl D. Žičkuvienė teigia, kad buvo atleista iš darbo neteisėtai, Muzikinio teatro vadovė buvo itin lakoniška: „Aš galvoju kitaip”.

D. Žičkuvienė Muzikiniame teatre dirbo 3,5 metų.

Beje, praėjus mėnesiui po kreipimosi į teismą, liepos 10 dieną, D. Žičkuvienė laimėjo konkursą eiti Klaipėdos koncertų salės direktorės pareigas.

Vakar miesto Taryba patvirtino jos kandidatūrą, tad nuo rugpjūčio pradžios ji oficialiai pradės vadovauti Koncertų salei.

Pasiteiravus, ką darytų, jei teismas nuspręstų, kad Muzikinis teatras privalo ją priimti atgal, D. Žičkuvienė sakė dar nežinanti, kaip pasielgtų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.