„AC Milan” klubo viceprezidentas Madrido „Real” vadovus išvadino banditais

„AC Milan” klubo viceprezidentas Adriano Galliani Madrido „Real” klubo vadovybės narius išvadino banditais, taip išreikšdamas nepasitenkinimą Ispanijos klubo pastangomis prisivilioti Brazilijos rinktinės saugą Kaka.

A.Galliani savo repliką pasiuntė Madrido „Real” klubo prezidentui Ramonui Calderonui, sporto direktoriui Predragui Mijatovičiui ir jo asistentui Franco Baldini.

„Milanas skelbia karą Madridui. Taip galite ir parašyti. Padarysime viską, kad jų gyvenimas taptų sunkesnis”, – žurnalistams pareiškė A.Galliani.

„Už „Real” sergu nuo 1950 metų, nes tai buvo, yra ir bus geriausias klubas pasaulyje. Tačiau šiuo metu naujieji vadovai sugadino legendinės komandos įvaizdį”, – apgailestavo Milano klubo viceprezidentas.

Italas pridūrė, kad Kaka, su Milano klubu turintis sutartį iki 2011 metų, tikrai nepersikels į Madridą.

„Esu įsitikinęs, kad Kaka nepaliks mūsų klubo, o net jei ir paliktų, naujuoju brazilo klubu Madrido „Real” tikrai netaptų. Niekas iš „AC Milan” nesės prie derybų stalo su „Real”, nes jie („Real” vadovai – red.) nežino, kaip tarpusavyje dirba geriausi pasaulio klubai”.

Liepos 3 dieną naujuoju Madrido ekipos prezidentu tapęs R.Calderonas dar rinkiminės kampanijos metu žadėjo, kad prisivilios brazilą į Ispaniją. Pastaruoju metu pasirodydavo pranešimų, kad karališkasis klubas tęsia derybas ir tikisi perpirkti Kaka iš skandalų kamuojamo klubo.

R.Calderono vadovaujamas klubas jau sudarė sutartis su dviem Turino „Juventus” žaidėjais – pasaulio čempionu Fabio Cannavaro ir saugu iš Brazilijos Emersonu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.