„Novaturo” pirmojo pusmečio apyvarta išaugo beveik ketvirtadaliu

Didžiausio kelionių organizatoriaus Baltijos šalyse ,,Novaturo” pirmojo šių metų pusmečio apyvarta, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, išaugo 23,2 proc. – nuo 44,812 mln. iki 55,187 mln. litų.

Su „Novaturu” keliaujančiųjų skaičius lyginamuoju laikotarpiu padidėjo 35,9 proc. iki 36,35 tūkst. žmonių, pranešė kelionių organizatorius.

Pasak „Novaturo” generalinio direktoriaus Vido Paliūno, didėjantį perkamų įmonės siūlomų kelionių skaičių lemia ir besikeičiantys klientų prioritetai – vis labiau vertinama paslaugų ir poilsio kokybė.

Teigiama, kad šie metai buvo sėkmingi ir kelionių organizatoriaus padaliniams Latvijoje bei Estijoje. Latvijos „Novatours” apyvarta lyginamuoju laikotarpiu išaugo 68 proc. iki 3,6 mln. latų (17,86 mln. litų), o Estijos „Novatours” – 20,3 proc. iki 98,02 mln. Estijos kronų (21,63 mln. litų).

Latvijoje „Novatours” kelionių šiemet nupirkta beveik 52 proc., o Estijoje – 4 proc. daugiau.

2005 metais „Novaturo” pardavimai išaugo 46,5 proc. iki 108,01 mln. litų, o „Novaturo” įmonių grupės pardavimai – 77,1 proc. iki 185,103 mln. litų.

Visose trijose Baltijos šalyse veikiantis „Novaturas” organizuoja keliones į Maljorką, Tunisą, Kretą, Marmarį, Chalkidikę, Rodą, Vietnamą, Indiją, Kubą, Naująją Zelandiją ir daugelį kitų šalių. Šias organizuojamas keliones parduoda daugiau kaip 200 su „Novaturu” bendradarbiaujančių kelionių agentūrų Lietuvoje ir apie 100 Latvijoje, Estijoje, Kaliningrado srityje bei Baltarusijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.