Naujausia „Lemon Joy” daina – mieliausia ausims ir brangiausia širdžiai

Lietuviškos elektroninės popmuzikos lyderių „Lemon Joy” naujuoju radijo singlu tapo daina „Ten, kur mylėjau”. Naujausią savo dainą grupės lyderis Igoris Kofas koncertuose pristato kaip „mieliausią ausims ir brangiausią širdžiai”. Būtent kūriniu „Ten, kur mylėjau” prasideda ir šiais metais po ilgos pertraukos išleistas „Lemon Joy” albumas „1210”.

„Ten, kur mylėjau” yra trečiasis šio albumo radijo singlas. Nuo metų pradžios jau du albumo „1210” kūriniai „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)” ir „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)” tapo dideliais radijo stočių hitais.

„Daina „Ten, kur mylėjau” man yra labai brangi, todėl džiaugiuosi galėdamas ja pasidalinti su klausytojais. Tai asmeninė mano favoritė, kurią labai ilgai ir dėmesingai įrašinėjome”, sakė Igoris Kofas.

Muzikos kritikai „Lemon Joy” albumą „1210” vadina vienu realiausių pretendentų į geriausio šių metų albumo titulą. Viena ryškiausių šio albumo dainų „Ten, kur mylėjau” šiais metais atidarė vasario mėnesį vykusius „Bravo” muzikos apdovanojimus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.