Britų didžėjus pristatys RyRalio DJs kūrinio „Sultry Blue” remiksą

Liepos 22 d., šeštadienį nuo 22 val. Kauno Jachtklube įrašų bei renginių kompanija „RyRalio” pristato vidurvasario šokių muzikos vakarėlį „Sobieski Uogos Open Air”, kurio pagrindinis svečias – didžėjus iš Notingemo (Didžioji Britanija) Da Sunlounge. Be jo, prie Kauno Marių įsikūrusio komplekso salėje ir terasoje pasirodys RyRalio DJs – Karalius ir Lauris Lee, naujoji Kauno pažiba Santi Touch bei svečias iš Vilniaus DJ Saulty.

Britas remiksavo „Sultry Blue”

Pagrindine vakaro atrakcija turi tapti Da Sunlounge sukurto RyRalio DJs vasaros hito „Sultry Blue” remikso pristatymas.

Šis kartu su vokaliste iš Kalifornijos Laurio Lee ir Karaliaus įrašytas kūrinys ne vieną savaitę puikavosi „Zip FM” radijo populiariausių kūrinių tope, jį grojo radijo stotys Rusijoje, Čekijoje, visose Baltijos šalyse. Dabar RyRalio DJs ruošiasi „Sultry Blue” pristatyti pasaulinei rinkai, todėl jam kuriamos išskirtinės remiksų versijos.

Da Sunlounge (tikr. Simon Newby) Anglijos šokių muzikos scenoje debiutavo prieš 10 metų, ir iš karto buvo pastebėtas

dueto „Peace Division” nario Clive Henry, su kuriuo pasirašė pirmąjį tarptautinį leidybos kontraktą. Nuo tol Da Sunlounge „house” muzikos šedevrai buvo išleisti tokių žinomų firmų kaip „Myna Music”, „Tango”, „Detour, „Double Down Music” .

Simon Newby buvo labai populiaraus D. Britanijoje „Travelling Without Moving” ciklo rezidentu, surengė ne vieną koncertinį turą po visą pasaulį, grojo kartu su Laurent Garnier, Pete Tong, Ian Pooley, Miguel Migs.

Vasaros „house” hitus išbandė Čekijoje

RyRalio DJs šiam vakarėliui taip pat žada naujausios vasariškos „house” muzikos parinkimą, kurį jie išbandė savo pasirodymų Čekijoje metu praeitą savaitgalį. Lauris Lee ir Karalius surengė mini-turą „Po Bohemiją”, kurio metu pasirodė Pilzeno klube „PH+” bei legenda tampančiame Vidurio Čekijos „techno” ir „house” festivalyje atvirame ore „Švojšice”. Čia duetas iš Lietuvos buvo pagrindinės „house” scenos „Red Zone” žvaigždės, kurias apšildė britai Colin Dale bei Chris Sadler.

„Sobieski Uogos Open Air” ciklo vakarėlis – tai apšilimas prieš artėjantį RyRalio DJs kuruojamą tradicinį vasaros pabaigos festivalį „Sobieski Uogos: Summer End Festival”. Jau rugpjučio 25-tą Kauno Jachtklubas vėl nuskambės didžiuliu šokių muzikos karnavalu!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.