Garsiąją „Michelin Green Guide” seriją papildys kelionių gidai apie Rusiją, Lenkiją ir Baltijos šalis

Padidėjus keliautojų susidomėjimui Rytų ir Centrinės Europos šalimis, didžiausia pasaulyje padangų gamintoja „Michelin” šį pavasarį išleido madingais turizmo traukos centrais tapusių Maskvos bei Sankt Peterburgo miestų kelionių vadovą.

2008-aisiais pasaulio turizmo centruose ir knygynuose pasirodys ir „Michelin” kelionių vadovas, skirtas užsienio turistams, sumaniusiems aplankyti Baltijos šalis. Naujajame „Michelin Green Guide” serijos kelionių vadove po Baltijos šalis turistai ras susistemintą informaciją apie įspūdingiausius Pabaltijo kraštovaizdžius, svarbiausius kultūrinio paveldo, UNESCO saugomus objektus ir kitas lankytinas vietas.

Net 4 kalbomis – prancūziškai, angliškai, vokiškai ir lenkiškai – „Michelin” parengė išsamų gidą keliaujantiems po Lenkiją. Jame pateikiama išsami atskirų šalies regionų istorijos ir kultūrinio paveldo apžvalga.

„Kelionė su „Michelin” gali būti tikras malonumas, pamiršus visus rūpesčius. Todėl keliautojams mūsų kompanija gali pasiūlyti ne tik patikimas padangas, bet ir pasirūpinti kitu svarbiu kelionės atributu – patikrintu, informatyviu ir aktualiu kelionės vadovu. Netgi tie turistai, kurie Rusijoje ar Lenkijoje nėra buvę nei karto, su naujaisiais gidais galės keliauti pasirinktu individualiu maršrutu, kurį „Michelin” gidas padės susidaryti pagal savo interesus ir turimą biudžetą”, – sakė „Michelin” pardavimų vadovas Baltijos šalyse Sergejus Pušniakovas.

Pasak jo, vadovaudamiesi šiais gidais, keliautojai ne tik nepritrūks informacijos, kaip ir kokiomis priemonėmis keliauti, bet ir sužinos svarbiausius faktus apie lankomų vietovių geografiją, istoriją, kultūrą, meną bei tradicijas.

„Pažintine informacija neapsiribojame – „Michelin” gidas teiks pakankamai praktinės pagalbos: atvykstantiems į nepažįstamą šalį jis patars, kur apsistoti nakvynei, kur papietauti, kur įsigyti suvenyrų, maisto ar kitų svarbių prekių”, – pasakojo „Michelin” atstovas.

Kompanijos patirtis turistams skirtų publikacijų srityje siekia daugiau nei šimtmetį – pirmasis „Michelin” kelionių vadovas buvo išleistas 1900-aisias. Šiuo metu yra parengti net 36 „Michelin Green Guide” serijos vadovai po įvairius Europos, Afrikos bei Šiaurės Amerikos regionus, labiausiai viliojančius turistus iš viso pasaulio. Leidiniuose publikuojami tikslūs žemėlapiai ir išsami turistinė informacija, kurią patyrę „Michelin” gidų leidėjai pateikia taip, kad keliautojams būtų paprasta ir patogu naudotis.

„Michelin” kasmet išleidžia per 20 milijonų net 400 skirtingų rūšių žemėlapių bei turistinių gidų. Šiuo metu Prancūzijoje „Michelin” žemėlapiai yra užkariavę net 75 proc. rinkos. Daugelio šios serijos gidų galima įsigyti ir Lietuvos žemėlapių parduotuvėse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.