Prieš trejus metus pagimdžiusi trynukus moteris susilaukė ketvertuko

Prieš savaitę Los Andžele (JAV) Angela Magdaleno po Cezario pjūvio pagimdė sveiką ketvertuką – dvi mergaites ir du berniukus.

Prieš trejus metus moteris buvo pagimdžiusi trynukus. Tada A.Magdaleno vartojo vaisingumą skatinančius vaistus. Ketvertukas gimė moteriai medikamentų nebevartojant.

Gydytojai sako, kad natūraliai, be vaisingumą skatinančių vaistų, ketvertukas pasitaiko tik kartą iš 800 tūkstančių apvaisinimų. Paskutinis toks atvejis JAV užfiksuotas prieš 18 metų.

Keturiasdešimtmetė A.Magdaleno buvo šokiruota, kai sužinojo, kad laukiasi keturių kūdikių. Anot moters, jos vyras visada norėjo turėti gausią šeimą, tačiau po trynukų gimimo ji nebeplanavo turėti daugiau vaikų, nes šeimoje auga ir dvi vyresnės dukros.

Moteris kūdikius puikiai išnešiojo ir pagimdė 32 nėštumo savaitėje. Paprastai ketvertuko išnešiojimo vidurkis būna 29 savaitės.

Mergaitės gimė stambesnės, nei berniukai. Jos svėrė po 1,8 kilogramo ir buvo maždaug 43-45 centimetrų ilgio. Berniukai svėrė po 1,57 kilogramus ir buvo 40 centimetrų ilgio. Berniukai – identiški dvyniai.

Visa vienuolikos asmenų šeima glaudžiasi vieno kambario bute.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Prieš trejus metus pagimdžiusi trynukus moteris susilaukė ketvertuko"

  1. ..

    😯 vieno kamabrio bute… cia gi ziauru 😮

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.