Prancūzas Z.Zidane’as: M.Materazzi įžeidė mano šeimą

Prancūzijos rinktinės kapitonas Zinedine’as Zidane’as tiesioginiame Prancūzijos televizijos „Canal+” eteryje viešai atsiprašė visų sirgalių už tai, kad trenkė galva į krūtinę Italijos rinktinės gynėjui Marco Materazzi.

Tačiau visus dominanti paslaptis nebuvo atskleista – Prancūzijos futbolo legenda nepasakė, kokie buvo M.Materazzi žodžiai, bet patvirtino, kad tai buvo labai asmeniška ir susiję su jo mama bei seserimi.

„Labai norėčiau atsiprašyti vaikų, kurie visa tai matė. Nėra jokių pasiteisinimų – noriu būti atviras ir nuoširdus”, – kalbėjo Z.Zidane’as.

Tačiau futbolininkas nepanoro atsiprašyti Italijos rinktinės gynėjo.

„Kai išgirsti tokius žodžius pirmą kartą, stengiesi tiesiog nueiti. Bet kai tai išgirsti antrą, trečią kartą… Noriu atsiprašyti visų aistruolių ir vaikų, kurie matė mano poelgį, tačiau negaliu gailėtis dėl to, ką padariau – tokiu atveju jo (M.Materazzi – red.) žodžiai būtų tiesa. Jis įžeidė mane ir mano šeimą”, – sakė Z.Zidane’as.

Planetos pirmenybių finalo rungtynių 110 minutę įvykęs konfliktas – populiariausia diskusijų tema atlėgus varžybų aistroms.

Žiniasklaida ėmėsi spėlionių ar net samdė specialistus, kurie pagal vaizdo įrašą iš italo lūpų bandė šifruoti žodžius.

Anglų „The Sun” tvirtino, kad alžyriečių kilmės Z.Zidane’ą iš pusiausvyros išvedė šie M.Materazzi žodžiai: „Visi žino, kad esi kekšės teroristės sūnus”.

Italijos rinktinės gynėjas neigė, kad kalbėjo apie terorizmą.

„Netiesa, nevadinau jo teroristu, net nežinau, ką tai reiškia. Be to, tikrai neminėjau jo motinos, – sakė M.Materazzi. – Visas pasaulis matė per televiziją, kas įvyko”.

Kameros užfiksavo, kaip M.Materazzi įgnybo Z.Zidane’ui į krūtinę, o paskui futbolininkai apsižodžiavo.

„Sugriebiau ir laikiau jo marškinėlius vos kelias sekundes. Jis atsisuko į mane, pašaipiai žvilgterėjo ir tarė: jei nori mano marškinėlių, gausi juos po rungtynių. Tokie žodžiai mane įžeidė”, – sakė italas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.