„SanDisk” ir „Skype” pristatytos kišeninės smart drive atmintinės leis paprasčiau naudotis „Skype”

Didžiausia pasaulyje atmintinių klasės produktų gamintoja korporacija „SanDisk” ir pasaulinė interneto komunikacijų bendrovė „Skype” paskelbė, kad nuo šiol „Skype” programinė įranga bus iš anksto diegiama naujausiose „SanDisk” smart drive atmintinėse „Cruzer Micro” ir „Cruzer Titanium” su platforma U3, sertifikuotuose „Skype”. Programos vartotojai galės nemokamai skambinti, naudodamiesi beveik visais asmeniniais kompiuteriais, ir jiems nereikės atsisiųsti jokios programinės įrangos.

„SanDisk” „Cruzer Micro” ir „Cruzer Titanium” su U3 platforma leidžia vartotojams visada su savimi turėti bylas ir programas, nepaliekant kompiuteriuose jokios asmeninės informacijos. Turėdami visą „Skype” programą su kontaktais, nustatymais ir pasirinkimais viename kramtomosios gumos pakelio dydžio įrenginyje, vartotojai gali skambinti (esant galimybei, taip pat naudotis ir vaizdo skambučiai) iš bet kurio asmeninio kompiuterio, pvz. naudojantis interneto kavinės ir viešbučių kompiuteriu. Šis kompaktiškas „Skype” įrenginys – ypač naudingas keliaujantiems verslo reikalais arba pramogaujantiems, studentams ir visiems, besinaudojantiems įvairiais kompiuteriais.

„Skype” patinka bendradarbiauti su verslo šakų lyderiais”, – teigia „Skype” viceprezidentas Solas Klainas (Saul Klein). Pasak jo, „SanDisk” puikiai papildo augančią „Skype” partnerių ekosistemą ir leidžia pasiekti visiškai naują „Skype” vartotojų grupę.

U3 platforma, leidžianti atmintinėse įdiegti įvairias programas, yra standartiškai įrengiama visų talpų naujausiose „Cruzer Micro” ir „Cruzer Titanium” USB smart drive atmintinių versijose.

„Tikime, kad U3 platforma bus kitas didelis žingsnis į mobilų kompiuterių naudojimą”, – teigė „SanDisk” USB padalinio direktorius Karlosas Gonzalesas (Carlos Gonzalez). Jo teigimu, atmintinės „Cruzer Micro” ir „Cruzer Titanium” su U3 platforma leis žmonėms mažoje, patogioje USB atmintinėje nešiotis visą savo asmeninį darbalaukį, naudotis visomis naudojamomis U3 programomis, nustatymais, kontaktais ir dirbti su bet kuriuo asmeniniu kompiuteriu, kad ir kur jie bebūtų. „Skype” – tai patogi komunikacijos priemonė profesionalams ir visai mobiliajai kartai, ji jau tapo esmine jų darbo ir skaitmeninio gyvenimo dalimi. Didžiuojamės, kad mums pavyko užmegzti glaudų bendradarbiavimą su „Skype”, ir kad galime pateikti šią programinę įrangą savo „Cruzer” atmintinėse”, – sakė jis.

Naujosios atmintinės turės „Skype” logotipą ant pakuotės, o jų naudotojai galės vieną mėnesį nemokamai naudotis „Skype” balso pašto paslaugomis ir priimti „Skype” skambučius net ir neprisijungę prie „Skype” tinklo. „SanDisk Cruzer Micro” su „Skype” programa galima įsigyti mažmeninėse kompiuterinių prekių parduotuvėse JAV ir Europoje, o taip pat ir „Skype” interneto parduotuvėje. Rekomenduojama mažmeninė kaina – nuo 107 iki 538 JAV dolerių. Atmintinių talpa siekia 512 megabaitų (MB), 1 gigabaitą (GB), 2GB ir 4GB*. Atmintinė „SanDisk Cruzer Titanium” su „Skype”, parduodama daugumoje svarbiausių rinkų, yra 1GB ir 2GB talpos, o šios atmintinės rekomenduojama kaina svyruoja tarp 201 ir 322 JAV dolerių.

„Skype” yra viena iš keturių darbui skirtų programų, įrengtų naujausiose „SanDisk” gaminamose „Cruzer Micro” ir „Cruzer Titanium” atmintinėse. U3 technologija suteikia reikalingą aplinką programoms, veikiančioms tiesiogiai iš atmintinės. Be to, kitos su U3 suderinamos „SanDisk” atmintinėse įdiegtos programos turi apsaugos nuo virusų, failų sinchronizavimo ir slaptažodžių valdymo funkcijas. U3 programos veikia bet kokiame asmeniniame kompiuteryje su „Microsoft Windows XP” arba „Microsoft Windows 2000” operacine sistema.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.