C.Ronaldo nori keltis į Ispaniją

„Man Utd” ir Portugalijos rinktinės krašto saugas Cristiano Ronaldo pareiškė, jog norėtų palikti Anglijos klubą ir persikelti į Ispaniją.

21-erių metų žaidėjas buvo kritikuojamas po ketvirtfinalio rungtynių su Anglijos rinktine, kurias Anglija nebaigė pilnos sudėties, mat iš aikštės buvo pašalintas C.Ronaldo klubo draugas Wayne`as Rooney. Manoma, kad būtent portugalas įtikino teisėją Horacio Elizondo pašalinti Anglijos vunderkindą iš aikštės.

„Turėčiau palikti Mančesterį, nes sąlygos ten nėra tinkamos Niekas manęs negynė, o mano noras yra žaisti Ispanijoje. Ar tai bus Madrido „Real” ar „Barcelona”? Vienas iš jų. Kurį laiką nesulaukiau jokio palaikymo nei iš generalinio direktoriaus (Davido Gillo), nei iš trenerio (Alexo Fergusono). Jie turėjo mane ginti, tačiau niekas to nedarė Esu ramus, žinau, kad rungtyniavau gerai, ir žinau, kad šiame čempionate daug ko išmokau, tiek iš fizinės, tiek iš psichologinės pusės. Sekančiuose keliuose sezonuose būsiu dar geresnis”, – kalbėjo jaunoji žvaigždė.

C.Ronaldo kontraktas su „Man Utd” galioja dar 4-erius metus, ir praėjusią savaitę „raudonųjų velnių” vyr. treneris Seras Alexas Fergusonas teigė, jog tikisi pamatyti portugalą priešsezoninėse treniruotėse.

„Nėra jokių problemų su šiuo vaikinu ir tikiuosi, kad jų ir nebus”. Kai žmonės pretenduoja į Madrido „Real” prezidento postą, jie panaudoja kitus klubus tokius kaip mūsų”, – sakė treneris.

Savo ruožtu naujasis „Karališkojo” Ispanijos sostinės klubo strategas treneris Fabio Capello pareiškė, kad tai, jog jog C.Ronaldo nori persikelti į „Santiago Bernabeu”, yra puiki žinia.

„Jis yra „Manchester United” žaidėjas, bet kiekvienas nori atvykti žaisti čiam, manau, jog jis tikrai to nori, ir tai yra puiki žinia man”, – netvėrė džiaugsmu F. Capello. – „Palauksime ir pamatysime kas bus toliau, bet dabar daugiau nieko negaliu pasakyti.”.

2003 metų rugpjūčio mėnesį C.Ronaldo iš Lisabonos „Sporting” klubo už 12 milijonų svarų sterlingų perėjo į „Man Utd”. Šioje komandoje jis rungtyniauja jau trejus metus ir praėjusių metų sausio mėnesį su klubu pratęsė kontraktą iki 2010 metų, tačiau Pasaulio čempionate įsivėlęs į W.Rooney pašalinimą ir bandęs suvaidinti pražangas tapo nekenčiamas anglų sirgalių gretose.

Mančesterio ekipos vyr. treneris Seras Alexas Fergusonas taip pat neseniai pareiškė tikįs, jog Olandijos rinktinės puolėjas Ruudas van Nistelrooy (Ruud Van Nistelrooy) atvyks į komandos pasiruošimo sezonui stovyklą.

Buvo teigiama, jog A.Fergusonas buvo susikivirčijęs su olandų žvaigžde po to, kai kelis kartus pakartotinai pasodino jį ant atsarginių žaidėjų suolo, tačiau kalbėdamas klubo televizijai (MUTV), treneris pareiškė viliantis sulaukti žaidėjo komandoje.

„Daugelis žaidėjų, kurie dalyvavo Pasaulio čempionate turi daugiau nei 3 savaičių pertrauką. Į treniuočių stovyklą liepos 24 dieną turėtų atvykti anglai Gary Neville`as, Wayne`as Rooney ir Rio Ferdinandas, argentinietis Gabrielis Ivanas Heinze ir olandai Edwinas van der Saras ir Ruudas van Nistelrooy”, – žaidėjus vardino treneris.

Daugelio manymu praėjusio sezono „United” ekipos „įvarčių mašina”, kuris vilkėdamas „raudonųjų velnių” marškinėlius nuo 2001 metų sugebėjo įmušti daugiau nei 150 įvarčių, vasarą paliks klubą po kivirčo, įvykusio dėl prasto jo pasirodymo „FA Cup” taurės rungtynėse prieš „Liverpool”.

Po tų rungtynių A.Fergusonas rungtyniauti R.van Nistelrooy vietoje duodavo prancūzui Luisui Saha, o po kurio laiko olandas pareiškė, jog jam buvo liepta nežaisti Roy`aus Keano atsisveikinimo rungtynėse.

Balandžio mėnesį paklaustas, ar jo karjera klube baigta, olandas atsakė: „Toks jausmas yra, bet jis neužtikrintas. Niekas man kol kas to nesakė. Kas įvyko nėra teigiamas ženklas, bet kol nieko negalėsiu dėl to padaryti nenoriu būti susirūpinęs”, – sakė R. van Nistelrooy.

Manoma, kad Miuncheno „Bayern”, „Milan”, Londono „Tottenham” ir „Newcastle” klubai domėjosi šiuo žaidėju ir norėjo jį pamatyti savo gretose ir yra pasiruošę olandą įsigyti, jeigu jis taptų parduodamas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.