Ant kelio gulintys sužeistieji vairuotojų nesudomino

Penktadienį, apie 6 val. ryto, Usėnų gyvenvietėje, kelyje Šilutė-Pagėgiai, įvykusi avarija sukrėtė visuomenės abejingumu nelaimės ištiktiems žmonėms.

Avarijos metu BMW trenkėsi į medį. Nors pro šalį važiavusiems vairuotojams teko apvažiuoti viduryje plento gulėjusį ir iš skausmo dejavusį sužeistąjį, nė vienas vairuotojas nesustojo ir nepasisiūlė padėti.

Kelkraštyje gulėjo dar vienas sužeistas vyriškis – negalinčiam pasikelti žmogui beliko tik pasirėmus alkūne stebėti aplinką.

Iš ant kelio aukštyn ratais stovėjusio automobilio taip pat sklido dejonės. Krauju paplūdęs jaunuolis prašė pagalbos, nes mašina buvo prispaudusi jo ranką.

Tuo tarpu kelkraštyje grąžydamos rankas trypčiojo dvi moterėlės. Žurnalistams jos parodė, į kurią pusę nubėgo BMW vairavęs vyriškis. Neabejojama, kad jis buvo neblaivus ir sprukdamas bandė išvengti atsakomybės.

Teko stabdyti pravažiuojančius automobilius, kad jų vairuotojai padėtų kilstelėti sumaitotą automobilį ir išlaisvinti jaunuolio ranką.

Netrukus įvykio vietoje pasirodė medikai – padėti sužeistiesiems atvyko net trys greitosios medicinos pagalbos brigados, taip pat – ugniagesiai-gelbėtojai.

Atsakingas tarnybas suklaidino apie avariją pranešęs asmuo. Jo manymu, avarijoje vienas žmogus žuvo, kitas buvo sužeistas. Susidarė įspūdis, kad jis patingėjo prieiti pažiūrėti, kiek žmonių yra avarijos vietoje, kokios pagalbos jiems reikia.

Sužeistieji pasakojo važiavę namo iš Kintuose vykusios šventės. Kas vairavo BMW, jie sutartinai tvirtino neatsimenantys.

17-metis tauragiškis Gintaras A., kurį ištraukė gelbėtojai, 20-metis tauragiškis Tomas Š. ir 27-erių Pagėgių savivaldybės Rukų kaimo gyventojas Žydrūnas L. dėl įvairių sužalojimų gydomi Šilutės ligoninės Traumatologijos skyriuje.

Automobilį vairavusio vyriškio ieškoma. Spėjama, kad avariją bus padaręs BMW šeimininkas – Rukų kaimo gyventojas Sigitas G.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.