Bilietai į Muzikinį teatrą – jau ir „Bilietai LT”

Elektroninė bilietų platinimo sistema „Bilietai LT” suteikė galimybę visiems Lietuvos gyventojams iš anksto įsigyti bilietus į Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro festivalio „Muzikinis rugpjūtis pajūryje” spektaklius.

Nacionalinis bilietų platintojas turi 27 kasų tinklą didžiausiuose Lietuvos miestuose. Bilietus taip pat galima užsisakyti internetu www.bilietai.lt, o rezervuoti – trumpuoju numeriu 1390 (2 Lt/min.).

„Nuo šiol bet kurioje Lietuvos vietoje gyvenantys žmonės, ketinantys atostogauti ar praleisti keletą dienų pajūryje, iš anksto į savo planus gali įtraukti ne tik malonų poilsį prie jūros, bet ir turiningą vakarą Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro spektaklyje.

Žiūrovai turėtų suskubti, nes nuo šios savaitės mūsų teatras du mėnesius kvies į IX operos ir simfoninės muzikos festivalio „Muzikinis rugpjūtis pajūryje” renginius, kurie įtiks pačiam įvairiausiam publikos skoniui”, – sakė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovė Audronė Žigaitytė-Nekrošienė.

„Muzikinis rugpjūtis pajūryje” prasidėjo liepos 4-ąją Vilniuje I. Stravinskio opera-oratorija „Karalius Edipas”. Valstybės dieną šis kūrinys skambės Kretingoje, o liepos 7-ąją – Klaipėdos piliavietėje.

Liepą bei rugpjūtį vyksiantis festivalis pateiks žiūrovams Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro 20 metų kūrybinio darbo retrospektyvą. „Muzikinio rugpjūčio pajūryje” programoje – 18 renginių, kurie vyks Klaipėdoje, Juodkrantėje, Palangoje, ant Rambyno kalno, Oginskio dvare Plungėje.

Beje, Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre įrengtoje kompiuterizuotoje „Bilietai LT” kasoje šiuo metu galima įsigyti bilietus ne tik į festivalio „Muzikinis rugpjūtis pajūryje” renginius, bet ir į valstybinio Vilniaus mažojo, Kauno mažojo, kamerinio, dramos teatro, „Raganiukės” teatro vaikams, A/Ch šokio teatro spektaklius, į Šv. Kristoforo orkestro, Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertus, teatro klubo „New York” renginius ir kt. Kasa dirba nuo antradienio iki sekmadienio 11-18 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.