Humoristinė „Policijos akademija” su G. Rusyte ir R. Cicėnu – nuo liepos 10 per TV3!

Nuo liepos 10 dienos 20.00 val. į TV3 televiziją drauge su vasaros karščiu įsiverš naujas kasdienis stiprios ir aštrialiežuvės kūrybinės komandos – prodiuserio Jurgio Jefremovo, „Be tabu” žvaigždės Džiugo Siaurusaičio, gražiausios Lietuvos moters, modelio ir „Miss laikinoji sostinė 2001” 21-erių Giedrės Rusytės, kylančios kino ir teatro žvaigždės 26-erių aktoriaus Ramūno Cicėno ir stilisto Manto Petruškevičiaus projektas „Policijos akademija”!

„Šioje laidoje išvysite beprotiškiausius ir slapčiausius kadrus iš JAV policijos gaudynių, nemokšiškus jų areštus, kamikadzių meistrų vertus triukus, farų sukeltas skerdynes ir viską, ko JAV policija tikrai niekam nenorėjo rodyti, tačiau ši medžiaga pateko į mūsų rankas”, – delnus trina „Policijos akademijos” režisierius D. Siaurusaitis.

„Tai tikrų tikriausia automobilių daužymo laida, net „Kobrai 11″ pasislėpt! Nes čia viskas tikra ir viskas paremta dokumentiniais kadrais, kuriuos policijos automobiliuose įmontuotomis kameromis užfiksavo patys policininkai! Net sunku įsivaizduoti, kaip amerikiečių policija galėjo leisti, kad ši medžiaga patektų į TV3 ekraną, nes ji atskleidžia visą pareigūnų bukumą ir nekompetenciją”, – JAV policininkų darbą komentuoja šios laidos vedėjas R. Cicėnas.

„Kad ši šokiruojančių vaizdelių gausa neatstumtų jautrių nervų TV žiūrovų, laida „Policijos akademija” bus prifarširuota juodoko, bet aukščiausios kokybės humoro, o studijoje karaliaus „mirtinai pavojingas” grožis – naujoji ekranų dievaitė ir pati gražiausia Lietuvos manekenė Giedrė Rusytė. Amerikietiškas veiksmas, britiškas humoras ir lietuviškas grožis – štai kur „Policijos akademijos” sėkmės formulė”, – išdidžiai taria laidos prodiuseris ir scenaristas J. Jefremovas.

„Atvykau į jūsų šalį iš JAV kelti Lietuvos pareigūnų kvalifikacijos, kad jūsiškiai nebekartotų tų pačių klaidų kaip kolegos iš JAV. Be patarimų ir pamokymų nepaleisime nuo ekranų ir TV3 žiūrovų, kurie, neabejoju, ne kartą susidūrė su policininkais, ne kartą buvo nubausti ir paleisti, – šypsosi seksualioji laidos vedėja G. Rusytė. – Kasdien, mieli Lietuvos vyrai, susitiksime kasdien. Prie ekranų lauksime ir moterų!”

TV3 laidos „Policijos akademija” dosjė:

Laidos šūkis: „Būkite budrūs, nes jus saugo policija!” Laidos rodymo laikas: pirmadieniais-penktadieniais 20.00 val. Laidos trukmė: su reklama pusvalandis. Iš viso laidų: planuojamos net 38! Laidos žanras: policinė dokumentika. Laidos vedėjai ir jų personažai: modelis Giedrė Rusytė – seržantė Volker iš JAV, aktorius Ramūnas Cicėnas – policijos akademijos kursantas, pravarde Koala.

Naujausia TV3 laida „Policijos akademija” su seksualiąja seržante Volker ir kursantu Koala – šiokiadieniais 20.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Humoristinė „Policijos akademija” su G. Rusyte ir R. Cicėnu – nuo liepos 10 per TV3!"

  1. Trikse10

    man ji tj labaj glazi tokia sexy 😀 Labaj fajnulka… 8) na ir sejp njoliu jso foto susirast………..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.