TV3 „Meilės trikampyje” pirmoji pora – Deimantė + Nerijus!

Populiariausias vasaros realybės šou „Meilės trikampis” švenčia – penktadienį romantiškąjį namelį susikibę už rankų paliko pirmoji šio realybės šou pora 26-erių kaunietė aerobikos grupių instruktorė ir vadybininkė Deimantė ir Klaipėdoje statybinių medžiagų prekybos konsultantu dirbantis 30-etis gargždiškis Nerijus.

Jųdviejų dar ketvirtadienį užsimezgusios draugystės neįstengė suardyti į „Meilės trikampį” atėjusi naujokė 22-ejų vilnietė Alina, kuri ieškojo kaip tik tokio vaikino kaip Nerijus: linksmo, tvarkingo ir mokančio daryti staigmenas.

„Jau ketvirtadienio vakarą nedvejojome – Deimantė su Nerijumi bus pora, tačiau jie mus nustebino nepasirodę svetainėje pusiaunaktį. Nei Deimantė, nei Nerijus nekėlė kojos lauk, nors atrodė, kad gyventi skirtinguose miegamuosiuose jiems jau per sunku. Alina tik stumtelėjo juos abu kuo greičiau apsispręsti ir jiedu laimingi paliko šį realybės šou. Gal būt turėsime pirmąsias „Meilės trikampio” vestuves”, – šypsosi šio realybės šou prodiuseris ir piršlys Saulius Bartkus.

Šią savaitę TV3 žiūrovų laukia naujas meilės išsiilgusių realybės šou dalyvių penketukas: 31-erių marijampolietis Marius, 21-erių blondinės siuvėjos dvynės Jolanta ir Jurgita iš Prienų, du Dariai –19-metis studentas ir 26-erių vadybininkas iš Vilniaus.

Šis penketas į reaybės šou atėjo ieškoti savo idealų: marijampolietis Marius merginos, panašios į dainininkę Violetą Riaubiškytę, prieniškė Jolanta – vaikino, panašaus į „gelbėtoją” Gediminą Jaunių, jos dvynė sesuo Jurgita – Marijaus Mikutavičiaus, studentas Darius – Angelinos Jolie, o vadybininkas Darius – protingos, draugiškos ir nenervingos merginos.

Žiūrėkite populiariausią vasaros realybės šou „Meilės trikampis” šiokiadieniais 20.30 val. per TV3 ir 15.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.