L.Kiauleikytės vestuvės – su staigmenomis ir pokštais

Šeštadienį 26 metų žurnalistė ir TV laidų vedėja Liepa Kiauleikytė sumainė žiedus su 29-erių verslininku Joriu Rimkevičiumi. Vestuvių metu jaunavedžiai buvo nustebinti daugybe staigmenų, rašo dienraštis L.T.

Vienos svarbiausių savo gyvenimo švenčių organizavimo Liepa ir Joris nepatikėjo net garsiausioms šalies vedybų planuotojoms.

„Manau, kad niekas kitas geriau už mus nesuplanuos būtent tokios šventės, kokios norime. Juk neįmanoma svetimam žmogui perteikti mūsų patirties, filosofijos, vertybių, skonio”, – L.T. sakė laiminga nuotaka. Tuoktuvių datą – liepos 1-ąją – L.Kiauleikytė pasirinko neatsitiktinai.

„Neslėpsiu, norėjau tekėti liepą, nes šis mėnuo man pats gražiausias – metų vidurys, gamta pražydusi. O sužinojusi, kad liepos 1-oji yra šeštadienis, iškart supratau, kad tai – mano diena. Taigi data „pasipiršo” mums”.

Palaimino A.Saulaitis

Prie Vilniaus Šv.Jonų bažnyčios altoriaus, kur išrinktosios jau laukė juodu kostiumu ir akinamai baltu kak-laraiščiu pasipuošęs J.Rimkevičius, trumpa bei puošnia baltos spalvos Juozo Statkevičiaus kurta suknele pasipuošusią nuotaką palydėjo jos tėvas.

Porą sutuokė kunigas Antanas Saulaitis. Liepą pažįstantys žmonės nė trupučio nenustebo prieš ceremoniją išvydę linksmai besišnekučiuojančius žymųjį dvasininką ir žurnalistę. Dar kurdama vieną iš savo laidų, kurioje dalyvavo A.Saulaitis, L.Kiauleikytė sakė pasijutusi taip, tarsi bendrautų su gyvu šventuoju. Tad nenuostabu, jog kartu ilgai ir laimingai gyventi ketinanti pora norėjo būti palaiminta būtent šio dvasininko.

Po ceremonijos prie baltais žied-lapiais apibertų jaunųjų nusidriekė ilga sveikinančiųjų eilė, kurioje matėsi ir ne viena Lietuvos įžymybė. Įspūdingas gėlių puokštes ir dovanas jaunavedžiams teikė Liepos dėdė – legendinės grupės „Antis” lyderis architektas Algirdas Kaušpėdas, SBA prezidentas Arūnas Martinkevičius, garsi manekenė Aistė Jasaitytė, TV laidų prodiuseriai Ieva Kašauskaitė ir Andrius Rimkūnas, kino centro „Skalvija” direktorė Greta Zabukaitė, žurnalistės Aistė Stonytė ir Rita Stankevičiūtė, būrys žinomų muzikantų.

„Dangiška” dovana

Po daugybės sveikinimų jaunavedžiai sėdo į rūtų girliandomis puoštą garsųjį L.Kiauleikytės kabrioletą „Mini Cooper” ir, lydimi mikroautobusuose įsitaisiusių svečių, nurūko į netoli Vilniaus esantį Kyviškių oro uostą.

Čia visų laukė ne tik šaltais užkandžiais ir gėrimais nukrauti stalai, bet ir staigmena – puikus akrobatinio skraidymo šou, kurį, sužinojęs apie L.Kiauleikytės vestuves, jaunavedžiams padovanojo Jurgis Kairys. Su šiuo akrobatinio skraidymo meistru Liepa taip pat susipažino kurdama vieną iš savo laidų.

Gauruotieji „konkurentai”

Vestuvių puota vyko sostinės „Medininkų” restorane. Čia visų laukė dar vienas siurprizas: prie įėjimo visus pasitiko „apsimetėliai jaunavedžiai” – jaunikio drabužiais aprengta gyva meška ir jaunosios nuometu pasidabinusi beždžionė.

Plaukuotasis „jaunikis”, kaip ir dera, Liepai įteikė puokštę gėlių, o beždžionė glaustėsi prie Jorio.

Smagiai prisikvatoję iš šio pokšto šventės dalyviai sugužėjo į „Medininkus”, kur, grojant smagiai muzikai ir dainuojant atlikėjui Mantui, visi linksminosi iki paryčių.

Sekmadienį, antrąją vestuvių dieną, buvo švenčiama L.Kiauleikytės močiutės sodyboje.

Dienelę pailsėję jau antradienį Joris ir Liepa išskris į Maldyvus, kur romantiškai kopinės medų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.