Dž. Čanas turtą paliks labdarai

Džekis Čanas (Jackie Chanas) ketina labdarai palikti pusę savo turto. Honkongo veiksmo filmų žvaigždė ketina testamentu pusę savo turto palikti labdarai, taip pasekdamas Voreno Bafeto (Warreno Buffeto) ir Bilo Geitso (Billo Gateso ) pavyzdžiu.

„Taip pat surašiau (testamentą), pagal kurį pusė turto atiteks mano labdaros fondui, o likusi dalis – mano žmonai ir sūnui”, – laikraščio „Apple Daily” teigimu, per spaudos konferenciją, skirtą vieno tigrų rezervato propagavimui, sakė Dž. Čanas.

Tokiuose filmuose kaip „Piko valanda” ir „Kaubojus iš Šanchajaus” vaidinusiam aktoriui artimas šaltinis nurodė, kad Dž.Čanas jau kurį laiką sudarinėjo savo testamentą ir vis dar jį derina.

Pasak šaltinio, aktoriaus turtas siekia maždaug 1 mlrd. Honkongo dolerių (358 mln. litų).

Dž. Čano labdaros fondui, kuris buvo įkurtas 1988 metais ir kuris yra skirtas vargšams bei kovos menams remti, gali atitekti apie 500 mln. Honkongo dolerių, pažymėjo šaltinis.

Nėščia ir nuoga – ant žurnalo viršelio

Kūdikio besilaukianti Spears nuoga nusifotografavo žurnalo viršeliui.

Popmuzikos superžvaigždė Britni Spirs (Britney Spears) dar kartą privertė iš nuostabos pakelti antakius, sutikusi nuoga pozuoti populiaraus JAV madų žurnalo viršeliui.

Šeštą mėnesį nėščia dainininkė nusifotografavo „Harper`s Bazaar” rugpjūčio numerio viršeliui ir nuotraukoms žurnalo viduje.

Ant viršelio ji pasirodo nuogos ir nėščios Demi Mur (Demi Moor), 1991 metais nusifotografavusios žurnalui „Vanity Fair”, stiliumi – tamsia spalva plaukus nusidažiusi B.Spears sėdi per kelius sukryžiuotomis kojomis ir rankomis prisidengusi krūtis.

Nuotraukoms žurnalo viduje dainininkė taip pat pozavo nuoga bei apsimovusi baltomis kelnaitėmis su juostele.

„Harper’s Bazaar” teigė, kad B.Spears „dar niekada nebuvo tokia graži” kaip prieš savaitę, kai vyko ši fotosesija, ir pažymėjo, kad tai pirmas kartas, kai žurnalas savo viršelyje spausdina nuogos moters fotografiją.

„Pirmadienį nutekėjus informacijai apie šią fotosesiją, žmonės nekantrauja išvysti išskirtines nuotraukas, kurios be žurnalo leidimo buvo paskelbtos įvairiuose tinklalapiuose”, – pridūrė leidinys.

Buvusi paauglių dievaitė, tarp kurios hitų yra daina „Oops, I Did It Again”, dažnai skundžiasi, kad ją persekioja paparacai, ir anksčiau šį mėnesį kreipėsi į juos su prašymu palikti ją ramybėje. Neseniai ji taip pat susilaukė kritikos už tai, kad bėgdama nuo fotografų vairavo automobilį su ant kelių sėdinčiu kūdikiu.

Per interviu televizijos NBC laidai „Today” ji su ašaromis prisipažino, jog yra „emociškai palūžusi” ir gynė savo braškančią santuoką su Kevinu Federlainu (Kevinu Federlin).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.