ZIP FM švęs pirmą gimtadienį

Praėjusių metų liepos pirmą transliacijas pradėjusi radijo stotis ZIP FM šį šeštadienį švęs vienerių metų gimtadienį. Dar tik metus veikianti stotis jau spėjo įnešti nemažai naujovių į lietuvišką radijo rinką. Jauniems ir jaunatviškiems žmonėms skirta ZIP FM originalia programa ir grojaraščiu, draugišku bei neformaliu tonu, o taip pat išskirtiniais muzikos ir kino renginiais su kiekviena diena pelno vis daugiau klausytojų simpatijų ir šiuo metu yra sparčiausiai auganti radijo stotis Lietuvoje.

Per dvyliką veiklos mėnesių ZIP FM sulaukė daugiau nei vieno įrodymo, kad kreipėsi į tinkamą auditoriją – jauną, aktyvią, kūrybingą ir šiuolaikišką. ZIP FM tinklalapyje nuo 2005-tų liepos apsilankė 2 milijonai lankytojų ir paliko per 315 000 balsų populiariausių dainų topui „ZIP Taškai”. Žaidimui „ZIP Draugas” buvo atsiųsta daugiau nei 1000 gražių ir įdomių nuotraukų. Atsidėkodama už aktyvumą ir kūrybingumą, radijo stotis klausytojams išdalino virš 20 000 vienetų įvairios firminės atributikos.

Į radijo stoties raginimą nevaržomai teikti naujausią savo kūrybą, atsiliepė ir jaunesni bei novatoriškesni Lietuvos muzikantai. Dar besitęsiančios ZIP FM akcijoje „Naujos muzikos mėnuo” niekur kitur neskelbtus kūrinius ZIP FM eteryje pristatė ar netrukus pristatys „RyRalio DJs”, „Urban Breakdown DJs”, „Pieno Lazeriai”, „Brainers”, „Legato”, „VaiTaiTau & Jazzu”. Įdomesnių savo darbų premjeras „ZIP FM” bangomis panoro surengti ir tokie radijo stočių dėmesiu nesiskundžiantys pop atlikėjai kaip „SEL” ir „InCulto”.

ZIP FM nuolat gausina laidų vedėjų ir kūrėjų gretas. Klausytojų jau pamėgtus Tomą Ališauską, Henriką Šimkų ir Manfredą Bajelį programoje papildo vis nauji vardai. Neseniai radijo stotyje didžėjumi pradėjo dirbti realybės šou „Ideali pora” laimėtojas Jonas Nainys. Na o populiaraus žurnalo „Panelė” herojai Agnė ir Plaštakė taip pat neseniai debiutavo ZIP FM eteryje su autoriniu šeštadienio popietės projektu „RadioPanelė”.

Didžiausius Lietuviškos hip-hop autoritetus Svarą iš „G&G Sindikato”, Mironą, DJ Mamania ir DJ Mantini vienija ir scenos aktualijas kiekvieną trečiadienį pristato jau šeštus metus gyvuojanti laida „Gatvės lyga”.

Šeštadienio vakaro laida „Sobieski Uogos ON-AIR” per pusmetį įsitvirtino kaip karščiausias scenos naujienas pristatanti elektroninės šokių muzikos institucija, subūrusi itin plataus stilistinio spektro tarptautinę rezidentų komandą, kurioje puikuojasi tokie vardai kaip Bogdan Taran, „Pure”, „RyRalio”, „Metro Promo”, „Nesakyk Manai! „, „Urban Breakdown”, DJ Sun ir DJ Vidis.

Trokštantiems šiuolaikinės muzikos įdomybių, ZIP FM transliuoja vėlyvo vakaro laidas „11: vienas vienas” ir „Stiliaus klaida” su savo srities specialistais Vidžiu ir Manfredu.

Radijo stotis taip pat nustebino originalia klubinių renginių serija, kurioje pristatė naują šokių muzikos skambesį ir tokias pasaulinės „dance” scenos garsenybes kaip „Future Funk Squad”, „Stanton Warriors” ir Adam Freeland.

ZIP FM stotis žada išlaikyti drąsios ir nuolat į priekį judančios, kūrybingos ir visada siūlančios kažką naujo poziciją, nes nori kurti, o ne sekti madas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.