D.Beckhamas: „Jokių pasiteisinimų negali būti”

Anglijos rinktinės kapitonas Davidas Beckhamas (David Beckham) pareiškė, kad šeštadienio Pasaulio čempionato ketvirtfinalio susitikime prieš Portugaliją komanda yra pasirengusi sunkiai fizinei kovai ir kad jokių pasiteisinimų dėl karščio neturi būti.

Portugalų mače prieš Olandiją buvo parodyta 16 geltonų ir 4 raudonos kortelės, o anglai Vokietijoje žaisdami karštyje jau ne kartą turėjo problemų ir prastai rungtyniaudavo po pertraukos. Reikalai pagėrėjo mače prieš Ekvadorą, ir nors tada pats D.Beckhamas atrodė fiziškai išsekęs, ketvirtadienį kalbėdamas žaidėjas atrodė pasitikintis savimi.

„Mes esame anglai, ir tipiškai mėgstame fizinę kovą, didelį tempą ir aršias dvikovas dėl kamuolio, tad jei taip pasisuks rungtynės, mums tai turėtų patikti. Visada sakėmė, kad negali būti pasiteisinimų ir negalime kaltinti karščio dėl prasto žaidimo. Paprastai turnyruose turėjome fizinio pasirengimo problemų ir šio turnyro paskutiniuose keliuose mačuose buvo sunku žaisti karštyje. Tačiau tai įveikti reikia mums, dabar pasiteisinimų nebegali būti. Esame įsitikinę, kad susitvarkysime su visomis kliūtimis.”, – teigė D.Beckhamas.

Anglijos rinktinės saugas neigė būgštavimus apie tai, kad teisėjas iš Argentinos Horacio Elizondo bandydamas išvengti rungtynėse tarp Olandijos ir Portugalijos vyravusios vaidybos ir šiurkščių pražangų. Kol kas H.Elizondo per tris Pasaulio čempionato rungtynes parodė 16 geltonų ir 1 raudoną kortelę, o 2000 metais Pasaulio klubų čempionate „Man Utd” rungtynėse prieš „Necaxa” arbitras buvo pašalinęs iš aikštės ir patį D.Beckhamą.

„Anglijos ir Portugalijos susitikime visada gali atsitikti įvairių dalykų, visada bus nervinga ir disciplinos laikytis reikia mums, žaidėjams. Kartais tai sunku padaryti, nes susierzini ir visko būna, bet turi išlaikyti drausmę.”, – sakė populiarusis žaidėjas, kurio karjeroje vienas juodžiausių momentų buvo 1998 metais Pasaulio čempionato aštuntfinalyje mače prieš Argentiną gauta raudona kortelė.

D.Beckhamas taip pat pripažino, kad jis labai džiaugėsi atsakęs kritikams pergalingu įvarčiu rungtynese su Ekvadoru: „Man tai buvo vienas iš ypatingiausių įvarčių. Kai sulauki kažkiek kritikos visada malonu įmušti įvartį, kuris leidžia tavo šaliai patekti į ketvirtfinalį. Tas įvartis man suteikė daug pasitenkinimo, kaip ir tai, kad tapau pirmuoju anglu, įmušusiu įvarčius trijuose Pasaulio čempionatuose iš eilės.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.