Pirmasis TV3 „Meilės trikampio” dalyvis Justas širdį sudaužė jau antrai merginai…

Šiokiadieniais 20.30 val. TV3 eteryje rodomame populiariausiame vasaros realybės šou „Meilės trikampis” – vis daugiau aistrų ir atvirų kovų dėl simpatijų. Pirmoji nusivylusi šio realybės šou dalyvio Justo sprendimu „Meilės trikampį” antradienį paliko simpatiška 22-ejų pasienio tarnybos darbuotoja Vitalija iš Vilniaus, o vakar lagaminą susikrovė ir Justui dėmesio bei šypsenų negailėjusi 22-ejų kaunietė turizmo vadybininkė Diana.
Kad ir kiek mergina stengėsi įtikti Justui, ir kiek siekė su konkurente realybės šou naujoke 26-erių kauniete Deimante susidoroti moteriškais būdais, vaikinas vis dėlto pasirinko ne ją.
„Jis visą dieną praleido su Deimante. Nežinau, gal ji jam patiko…”, – konkurente atvirai prieš kameras bodėjosi ir dėl „senyvo” jos amžiaus įžeidinėjo ketveriais metais jaunesnė Diana.
Pirmąkart Justas plepiąją Dianą nuvylė ir įskaudino sutartą valandą pirmąjį vakarą nepasirodęs svetainėje. Diana jo laukė ir buvo įsitikinusi, kad Justas bus ne tik puikus pabrolys pusseserės vestuvėms, o ir geras vaikinas, tad jau laikas jiedviem palikti „Meilės trikampį”.
Su daugiau nei 20-čia merginų jau draugavęs 27-erių Justas nusprendė „Meilės trikampyje” laukti dar vienos merginos… Ir sulaukė Deimantės.
„Įdomu, kad šiemet santykiai tarp dalyvių kitokie, nei pernai ar užpernai. Žmonės čia vyresni, tad kur kas geriau žino ko nori ir kur kas atviriau kovoja už jiems patikusį žmogų. Diana savo pastabomis apie amžių ir jautrumą Deimantę net iki ašarų buvo privedusi, kad tik laimėtų Justo palankumą, parodydama, kokia silpna jos varžovė”, – sako „Meilės trikampio” prodiuseris Saulius Bartkus. – Dalyviai šiemet labai aktyviai trokšta susiporuoti”.
Šią savaitę į romantiškąjį „Meilės trikampį” ateis dar du naujokai: gargždiškis-klaipėdiškis 30-etis Nerijus ir 22-ejų vilnietė Alina. Ar Justui teks laimė dar kartą rinktis iš dviejų merginų, o gal jo šansus susiporuoti sumažins naujas ir žavus dalyvis?
Žiūrėkite populiariausią vasaros realybės šou „Meilės trikampis” šiokiadieniais 20.30 val. per TV3 ir 15.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.