„Skalvija draugams” vakarėlyje – kino centro kėdžių aukcionas

Birželio 28 dieną į „Skalvijos” KC rengiamą vakarėlį „Skalvija draugams” susirinko 84 ištikimiausi nekomercinio kino gerbėjai – būtent tiek, kiek kino salėje šiuo metu yra kėdžių, atkeliavusių iš buvusio „Lietuvos” kino teatro. Viena kėdė – vieta salėje – buvo parduota vakarėlio svečiams surengtame nuotaikingame aukcione.
Kėdė buvo vertinama ne pinigais, o geromis idėjomis. Ją įsigyti galėjo žmogus, kuris aukciono metu pateikė įdomiausią pasiūlymą, ką mainais galėtų padaryti arba atiduoti už personalią vietą kino salėje.
Kūrybingiausio aukciono dalyvio vardas artimiausiu metu bus išsiuvinėtas emblemoje ir pritvirtintas ant „nusipirktos” kėdės.
Dvi vardines kėdes „Skalvijos” kino centras padovanojo be aukciono. Viena jų, su išsiuvinėtu naujojo savininko vardu, už visokeriopą palaikymą ir ilgalaikį bendradarbiavimą atiteko kino apžvalgininkui bei reklamos specialistui Tomui Auksarankiui.
Personalių vietų „Skalvijos” kino centre turėtojams taip pat buvo įteiktos VIP filmų žiūrovo kortelės, su kuriomis jie galės bet kada apsilankyti „Skalvijoje” ir pažiūrėti bet kurį rodomą filmą.
Tokias korteles gavo visi „Skalvija draugams” vakarėlio svečiai: kino kritikai, aktoriai, režisieriai, muzikantai, dizaineriai ir kiti dalyvavusieji uždarame renginyje.
Pasak „Skalvijos” kino centro direktorės Gretos Zabukaitės, tokiu būdu buvo atsidėkota visiems kino centro idėjas palaikantiems ir nekomercinį kiną propaguojantiems žmonėms.
„Žingsnis po žingsnio „Skalvijos” kino centras atgyja ir tampa vis populiaresniu kultūriniu centru Vilniuje. Tą pasiekti mums padėjo daugybė prie to savanoriškai prisidėjusių žmonių, kuriems esame labai dėkingi”, – sakė G. Zabukaitė.
Bene didžiausia padėka „Skalvijos” vardu buvo išreikšta nekilnojamojo turto plėtros kompanijai „M2 Invest”, kuri kino centrui padovanojo komfortabilias, naujoviškas kėdes iš buvusio „Lietuvos” kino teatro bei brangią kino įrangą. Šiai bendrovei vakarėlio metu buvo padovanota viena iš vardinių kėdžių.
„Skalvijos” kino centre taip pat pastaruoju metu smarkiai atsinaujino kavinė, kurioje įsikūrė ir veiklą vystyti pradėjo jaunimo tarpe populiarus „Briusly” kino klubas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.