Ispanai nepatenkinti teisėju

Po jau savotiška bloga tradicija tapusio dar vieno ankstyvo pasitraukimo iš Pasaulio čempionato – vakarykščio pralaimėjimo aštuntfinalyje 1-3 Prancūzijos rinktinei – ispanai išreiškė nepasitenkinimą rungtynėms teisėjavusio Roberto Rosetti darbu.

Treneris Luisas Aragonesas siuto dėl teisėjo skirto baudos smūgio, po kurio Patrickas Vieira galva įmušė lemiamu vadinti galimą įvartį, persvėrusį rezultatą Prancūzijos naudai 1-2.

„Antrasis jų įvartis krito po baudos smūgio, kuris buvo skirtas už nebūtą pražangą. Mes nukentėjome dėl teisėjo klaidos, – kalbėjo L.Aragonesas. – Futbolas kartais yra neteisingas, tačiau ne visada. Prancūzija buvo labai stipri varžovė.”

„Kai žaidėjai atiduoda visas jėgas, nebegali reikalauti iš jų daugiau, – pridūrė strategas. – Jie vis dar jauni ir ateityje turės dar vieną galimybę.”

Treneriui pritarė ir Ispanijos rinktinės gynėjas Carlesas Puyolis: „Tai nebuvo pražanga. Jei išvis kas nors buvo, tai buvo jo (T.Henry) pražanga, kadangi jis atbėgo man iš nugaros ir atsitrenkė.”

„Tačiau teisėjai kartais klysta, – pridėjo gynėjas. – Gėda, kad po baudos smūgio kamuolys atsitrenkė į vieną mūsiškių (Xabi Alonso), o po to po Vieira smūgio kamuolys atšoko nuo kito mūsiškio (Sergio Ramos), pataikė į virpstą ir įskriejo į vartus.”

„Skaudu taip pralaimėti, – teigė „Barcelona” kapitonas. – Manau, kad nusipelnėme daugiau ir sužaidėmegeras rungtynes. Tačiau toks yra futbolas. Dabar svarbu atsitiesti ir pradėti galvoti apie kitą čempionatą.”

Nepaisant pralaimėjimo, Ispanijos rinktinės saugas Cescas Fabregas buvo patenkintas komandos pasirodymu: „Žaidėme taip, kaip norėjome žaisti. Ir žaidėme gerai, tačiau jiems pavyko geriau.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.