Pirmasis TV3 „Meilės trikampio” dalyvis Justas nuvylė abi meilės išsiilgusias merginas…

Vakar, birželio 27 dieną, 20.30 val. TV3 eteryje startavo populiariausias vasaros realybės šou „Meilės trikampis”. Jį pradėjo toks žavių dalyvių trejetas: 22-ejų pasienio tarnybos darbuotoja Vitalija iš Vilniaus, 27-erių pardavimų vadybininkas Jutas iš Vilniaus ir Kauno, ir 22-ejų kaunietė turizmo vadybininkė Diana.
„Dalyvauti „Meilės trikampyje” man tiesiog būtina, nes reikia susirasti pabrolį pusseserės vestuvėms”, – atvirai dėstė Diana.
„Neseniai išsiskyriau su vaikinu ir praradimo nuotaikos many vis dar rusena. Noriu kažko nepaprasto, romantiško ir skaidraus, noriu viską pradėti iš naujo”, – realybės šou atviravo Vitalija.
„Turėjau gal 20 merginų, tačiau tik dviem pasakiau, kad jas myliu. Trečiajame „Meilės trikampyje” viliuosi sutikti trečiąją ir tikriausią savo gyvenimo meilę”, – surimtėti žadėjo nemenka draugysčių patirtimi garsėjantis vilnietis Justas.
Tačiau taip ir nesurimtėjo… Iš pažiūros ramesnė ir solidesnė Vitalija, kuri ieškojo rimtų santykių, gražios draugystės ir tikros meilės, Justui taip ir neįtiko. Šis pasirinko smagesnę ir plepesnę vaikinais pasigirti nesidrovinčią Dianą.
„Atrodo, kad su ja kalbos niekada nepritrūks. Su ja tiesiog plauki pasroviui”, – savo pasirinkimą argumentavo Justas.
Nusivylusiai ir išties nusiminusiai Vitalijai palikus namelį, Justas ir Diana turėjo apsispręsti, ar jiedu po vienos dienos jau gali būti pora, ir jei taip, kartu sutartą valandą pasirodyti romantiškojo namelio svetainėje.
„Į pabrolius jis tikrai tinka ir į vaikinus taip pat. Šį vakarą aš pasirodysiu svetainėje”, – pasitikėdama savimi kalbėjo Diana, tačiau ir jai į savo kambarį teko grįžti nosį nukabinusiai.
Justas svetainėje nepasirodė taip atstumdamas ir nuvildamas antrąją „Meilės trikampio” merginą. Ar susiras Diana pabrolį pusseserės vestuvėms, ar ištaisys Justas klaidą ir pasirodys svetainėje, o gal jis laukia naujos žavios dalyvės?
Žiūrėkite populiariausią „Meilės trikampį” šiokiadieniais 20.30 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.