Rimkuose – įtartinas agento apiplėšimas

Uostamiestyje mįslingomis aplinkybėmis apiplėštas vienos bendrovės prekybos agentas – automobilį sustabdžiusiam kaukėtam vyriškiui jis atidavė tarnybinę mašiną ir keletą tūkstančių litų.

Vakar, apie 7.30 val., UAB „Daisena” prekybos agentą 21 metų Algį Bajorą Rimkuose sustabdė nepažįstamas vyriškis bei, šratiniu revolveriu peršovęs koją, apiplėšė.

Vaikinas stambaus kūno sudėjimo plėšikui su kauke atidavė bendrovei priklausantį 1988 metais pagamintą „Volkswagen Golf”, 10 tūkst. litų, šratinį pistoletą ir du mobiliuosius telefonus.

Vakar nukentėjusįjį apskrities ligoninėje aplankė UAB „Daisenos” Klaipėdos regiono vadovas. Didmenine prekyba maisto produktais užsiimančios bendrovės atstovas pasakojo, jog mažai žino apie tai, kas įvyko.

Darbuotojas, iš kojos ištraukus šratą, miegojo, o daugiau paaiškinimų tikėtasi gauti iš policininkų, kuriuos planuota aplankyti.

Anot „Daisenos” atstovo, prekybos agentas į Šilutėje esančią firmos atstovybę vežęs iš klientų surinktus pinigus. Esą įprasta, kad dalis parduotuvių, kioskų prekybos agentams atsiskaito grynaisiais, dalis – pavedimu. Taip neva dirba visos firmos.

Abejota, ar kelią prekybos agentui galėjo pastoti atsitiktinis plėšikas. Anot kolegų, mažiau nei metus bendrovėje dirbęs agentas pastaruoju metu keistai elgęsis ir šis incidentas galėjęs būti neatsitiktinis.

Anot pareigūnų, tiriamos įvairios įvykio versijos. Vakar įtariamasis dar nebuvo sulaikytas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.