TV3 „Didžiojo anekdotų šou” superfinale susikaus kauniečiai

Šeštadienį, liepos 1-ąją dieną, 21.10 val. „Didžiajame anekdotų šou” – paskutinė kova. Dėl geriausio anekdotų meistro titulo susikaus du superfinalininkai kauniečiai Aleksandras Karpavičius ir Valentinas Marinionokas. Vieno iš jų laukia pagrindinis „Didžiojo anekdotų šou” prizas – naujutėlaitis automobilis „Peugeot 407”.

28 metų vadybininkas Valentinas Marinionokas itin atsakingai ruošiasi superfinalo kovai. „Pasiruošimas vyksta taip – pasakoju anekdotus savo draugams ir šeimos nariams ir stebiu jų reakciją. Pagal tai atrenku juokingiausius anekdotus superfinalui”, – savo metodiką išduoda Valentinas, laukiantis superfinalo dvikovos.

Kitas „Didžiojo anekdotų šou” superfinalininkas 39-erių barmenas Aleksandras Karpavičius pasakoja, kad nuo trečios klasės renka anekdotus ir užrašinėja į sąsiuvinius.

„Anekdotus pasakoju taip seniai, kad finale nejaučiau jokio jaudulio. Esu įsitikinęs, kad taip pat bus ir superfinale. Anekdotus pasakoju savo malonumui, tai – mano gyvenimo būdas. Todėl ir stovėdamas prieš televizijos kameras jaučiuosi kaip savo gerų draugų kompanijoje. Perfrazuodamas krepšininką Arvydą Sabonį pasakysiu, kad man patinka pasakoti anekdotus, o jei dar kokį prizą laimėsiu, tai iš vis bus fantastika”, – sako Aleksandras ir išduoda, kad superfinalui jis ruošia ypač juokingą triuką, kuris išvers iš koto visus televizijos žiūrovus.

Abu superfinalininkai taip nusiteikę pergalei, kad net nesidomi, ar yra ir koks numatytas prizas antros vietos laimėtojui. Kuris – Aleksandras ar Valentinas vertesnis geriausio Lietuvos anekdotų pasakotojo vardo ir pagrindinio prizo – automobilio „Peugeot 407”, spręs TV žiūrovai tiesioginės laidos „Didysis anekdotų šou”, kuri bus transliuojama iš Palangos, metu.

„Didžiojo anekdotų šou” superfinalas tiesioginiame TV3 eteryje – liepos 1 dieną, 21.10 val.!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.