„Hornets” treneris pranešė, kad sutiko su pasiūlytu trijų sezonų kontraktu

Vyriausiasis Arvydo Macijausko ekipos Naujojo Orleano „Hornets” komandos treneris Byronas Scottas pirmadienį JAV žurnalistams patvirtino, jog sulaukė iš ekipos pasiūlymo pratęsti sutartį trims sezonams. Pasak B.Scotto, baigiamos derinti šios sutarties detalės.

Praėjusį sezoną B.Scottas dirbo su „Hornets” ekipa antrus metus. Per pirmąjį treniravimo sezoną treneriui pavyko pasiekti ne itin džiuginantį rezultatą – 18 pergalių ir 64 pralaimėjimai.

Tačiau antraisiais metais jo vadovaujama komanda tapo vienu labiausai patobulėjusiu NBA klubu. Nepaisant to, jog dėl Naująjį Orleaną nusiaubusio uragano ekipai teko pasitraukti į Oklahoma City, „Hornets” komanda laimėjo 20 rungtynių daugiau ir sezoną baigė su 38 pergalėmis bei 44 pralaimėjimais ir trūko visai nedaug, kad Vakarų konferencijos klubas patektų į atkrintamąsias varžybas.

„Sutartis yra beveik baigta, – sakė B.Scottas. – Esu laimingas, kad liksiu klube ir tikiuosi kitas sezonas bus dar sėkmingesnis.”

Praėjusį sezoną B.Scottą pastebėjo ir krepšinio specialistai, kurie geriausių trenerių rinkimuose strategui skyrė penktąją vietą.

B.Scottas nenorėjo atskleisti finansinės kontrakto pusės, tačiau neabejojama, jog trenerio vertė auga. Žurnalistų teigimu, B.Scotto sutartyje numatytos premijos už pergales, patekimą į atkrintamąsias varžybas ir kitus svarbius pasiekimus.

Apie tai, jog „Hornets” klubas bandys išlaikyti B.Scottą iškart po sezono pareiškė ir komandos savininkas George Shinnas, kuris teigė, jog norėtų sudaryti ilgalaikį kontraktą. „Esu ramus, nes žinau, jog Byronas myli savo komandą ir stengsis, jog jai sektųsi kuo geriau. Norime jam padėti,” – kalbėjo G.Shinnas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.