MTV atranka apaugo skandalais

Būsima lietuviškojo MTV vedėja – nepilnametė Ugnė Skonsmanaitė iš Klaipėdos – tuoj po atrankos finalo parodė ragus ir žvaigždišką charakterį. Dėl to ji rytoj aiškinsis būsimiems darbdaviams. Be to, finalininkai abejoja, ar Ugnė nugalėjo savo jėgomis, rašo dienraštis L.T.

Kelis mėnesius trukusi rugsėjo 4-ąją startuosiančio kanalo „MTV Lietuva” vedėjų poros atranka baigėsi kaip niekas nesitikėjo. 11 finalininkų – 2 vaikinų ir 9 merginų – konkurso nugalėtoju patvirtinta tik vedėja, o į vaikino vedėjo postą pretendavę modelis Mindaugas Ponomariovas ir „Gravel” dainininkas Tomas Sinickis liko nieko nepešę.

Populiarumas nepadėjo

Lyg nujausdama, kad netaps vedėja, į Palangą neatvažiavo dainininkė Laura Čepukaitė. Tik jai ir „Gravel” lyderiui pavyko nukeliauti iki finalo, nors tarp pildžiusių anketas buvo visas būrys pramogų verslo atstovų. Jėgas atrankoje bandė realybės dokumentikos „Dangus” dalyviai Dovilė, Donatas ir Vaidas, dainininkai Milano ir Artas, aktoriai Žemyna Ašmontaitė ir Mykolas Vildžiūnas, radijo ir televizijos laidų vedėjas Marius Šmitas. Kelios įžymybės – dainininkai Erica Jennings ir Hokšila, pirmojo „Baro” nugalėtojas Laimis Bartasiūnas – atrankoje nepasirodė, nors anketas užpildė.

Tiesa, „MTV Networks Baltic” generalinis direktorius Marius Veselis vos prasidėjus MTV „karštinei” akcentavo, kad iki atrankos uždirbti populiarumo „balai” renkant kandidatą įtakos neturės.

M.Veselis nusiskuto

Palangos klube „Šachmatinė” penktadienio vakarą buvo parodyti trumpi filmukai apie kiekvieną dalyvį, kiekvienas iš jų po to trumpai prisistatė ir scenoje. „MTV Lietuvos” direktorei Dianai Sablovskienei paskelbus rezultatus linksma dalyvių kompanija staiga nuščiuvo – atrodo, rezultatas jiems buvo netikėtas.

Visą dieną kankinusį jaudulį dalyviai po rezultatų paskelbimo ėmė skandinti alkoholio taurėse.

Beje, pats „MTV Networks Baltic” vadovas Marius Veselis „Šachmatinėje” pasirodė jau paskelbus rezultatus. Gerokai įvaizdį pakeitęs – plaukus nusiskutęs – M.Veselis teisinosi, jog užsilaikė svarbiuose susitikimuose.

Kaip vėliau L.T. prisipažino vienas iš dalyvių, nenorintis sakyti savo pavardės, pretendentai į vedėjo kėdes suabejojo konkurso skaidrumu, nes Ugnė nebuvo laikoma favorite, juolab kad ji buvo pati jauniausia.

Padarė išimtį

Beje, U.Skonsmanaitei kažkodėl buvo padaryta išimtis – jai tik gruodį sueis 18 metų, o atrankos taisyklėse buvo skelbiama, kad konkurse gali dalyvauti tik18–27 metų jaunuoliai.

Pasak M.Veselio, tokių atvejų MTV praktikoje yra pasitaikę.

L.T. kalbintas dalyvis pasakojo, kad būsimoji vedėja važiuodama į Palangą konkurentus kažkodėl išvadino „dūchais” (kvailiais). Laimė, ekscentriškasis T.Sinickis neleido įsiplieksti konfliktui, nuleido jos žodžius juokais. Pasak pašnekovo, neprognozuojamu elgesiu būsima MTV žvaigždė iš kitų dalyvių išsiskyrė per visus atrankos etapus.

Žvaigždžių liga

Kad mergina turi žvaigždžių ligos požymių, įsitikino ir žurnalistai, su kuriais būsima vedėja bendravo nenoriai, išsisukinėjo nuo klausimų. M.Veselis sakė dėl šito jau kalbėjęs su būsima žvaigžde. „Pirmiausia, ką padariau, paaiškinau, kad su žurnalistais taip bendrauti negalima, o tik vėliau pasveikinau. Antradienį dar sykį kalbėsiuosi su ja asmeniškai”, – patikino vedėjas.

„Bet galite tik porą klausimų užduoti”, – iš karto šiurkščiai paprašė būsima MTV laidų vedėja. Paklausta, kaip jaučiasi, sakė: „Negalvojau, kas ir kaip bus. Iš pradžių pamaniau, kad man atiteko tik Simpatijų prizas. Paskui supratau, kas įvyko”.

M.Veselis tikisi, kad artimiausiu metu pavyks rasti ir vedėją vaikiną. „Latvijoje ir Estijoje abiejų lyčių vedėjus atrasti buvo paprasčiau, nes buvo iš ko rinktis”, – sakė „MTV Networks Baltic” vadovas.

Po konkurso sklandė kalbos, kad nugalėtojai U.Skonsmanaitei vietą „MTV Lietuvos” kanale neva nupirko turtingas rėmėjas. Laukite tęsinio – L.T. bandys išsiaiškinti, ar šios kalbos turi pagrindą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.