Ekspertas perspėja, kad J. Deppas savo saloje neras piratų lobių

Garsiausią ekrano piratą suvaidinusį Johnny‘į Deppą apėmė piratomanija… Nusifilmavęs antroje dalyje „Karibų piratai: numirėlio skrynia”, praėjusių metų pabaigoje aktorius nusipirko vieną Bahamuose esančią salą. Būtent šioje rifų apsuptoje ir sunkiai prieinamoje saloje mėgdavo slėptis legendinis piratas Henris Morganas. Sklinda gandai, kad garsus piratas čia yra paslėpęs ne vieną savo lobį…

Tačiau vienas įžymiausių pasaulyje piratų ekspertų Davidas Cordingley‘us perspėjo aktorių J. Deppą, kad jis nepradėtų ieškoti Bahamų salose paslėpto Henrio Morgano lobio. Ekspertas teigia, kad jam nepavyks surasti senovinių Ispanijos monetų – dublonų. Filmo „Karibų piratai: numirėlio skrynia” konsultantas sako: „Žmones apsėda mintis, jog galbūt jie surado kažkada piratų užgrobtą auksą arba kad tas auksas yra kažkurioje saloje ir, jeigu seks rankraščiu, galbūt jį suras. Remdamasis savo atliktais tyrimais manau, kad piratai neužkasdavo savo lobių. Kokia prasmė taip daryti? Dauguma piratų užgrobdavo laivą ar uostą ir išleisdavo visus gautus pinigus vynui, moterims ir lošimui. Visą šią maniją apie piratų paslėptus lobius sukėlė R. L. Stivensono knyga „Lobių sala”. Jos įtaka – tiesiog fantastiška. Nemanau, kad Johnny‘is Deppas savo saloje gali surasti kokį lobį”, – teigė ekspertas.

Tuo tarpu J. Deppas, už salą paklojęs 3,5 milijono dolerių, į ją kol kas nekviečia jokių svečių. Bahamų Turizmo ministerijos aktorius paprašė atokiau nuo jo privačios žemės laikyti žmones, o jei kas nori aplankyti salą, turi gauti paties aktoriaus leidimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

1 atsiliepimas į "Ekspertas perspėja, kad J. Deppas savo saloje neras piratų lobių"

  1. ewaldas

    jega

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.