Naujoji TV3 žvaigždė modelis Giedrė Rusytė dalyvaus drage

Vyrišką visureigį vairuojanti naujoji TV3 televizijos žvaigždė modelis Giedrė Rusytė nedvejojusi ryžosi ekstremaliam išbandymui – savo jėgas ir vairavimo įgūdžius moteris išbandys drage, kuris liepos 26-29 dienomis vyks Palangoje „Horn Grand Prix 1003 kilometrų lenktynėse”.
„Šis dargas mane suviliojo tuo, kad pagaliau galėsiu spausti kiek tik noriu ir žinosiu, kad niekas manęs už greičio viršijimą nenubaus”, – šypsosi žavioji TV3 vasaros projekto „Policijos akademija” vedėja G. Rusytė. – Beprotiškai mėgstu greitį ir dėl to gaunu barti ne tik nuo kelių policijos, o ir nuo savo vyro.”
„Policijos akademijos” vedėja G. Rusytė bus vienintelė moteris iš trijų TV3 televizijai atstovaujančių žvaigždžių. Be jos, šiame drage šiemet televizijos garbę gins TV3 Žinių vedėjas Rokas Petkevičius ir „Penktadienio muzikos šou” vedėjas dainininkas Edmundas Kučinskas.
„Su vyrais nelenktyniausiu ir dėl vietų nerungtyniausiu. Susirungsiu su greičiu ir su savimi!”, – sako G. Rusytė.
Per septynerius „Horn Grand Prix 1003 kilometrų lenktynių” gyvavimo metus TV3 televizijai jose atstovavo garsiausios kanalo žvaigždės: Nomeda Marčėnaitė, Vytautas Šapranauskas, Violeta Riaubiškytė, „Be tabu” Ramunė Kurienė ir Vytautas Tulevičius, gelbėtojai Aušra Kilkuvienė ir Andrius Žemaitis, ir kitos ekrano žvaigždės.
Visą liepą įvairiose laidose TV3 žiūrovai išvys Lietuvos muzikos ir TV3 žvaigždžių pasiruošimo lenktynėms akimirkas, varžybų užkulisius ir visus lenktynių važiavimus, o liepos 29 dieną tiesioginėje transliacijoje iš Palangos bus paskelbti drago nugalėtojai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.