„Commercial Union Lietuva” savo klientus apdraudė daugiau nei dviem milijardais litų

Visų gyvybės draudimo bendrovės „Commercial Union Lietuva” klientų, sudariusių gyvybės draudimo sutartis draudimo suma šių metų birželio mėnesį perkopė du milijardus litų. Tokiai sumai yra apdrausti visi tiek gyvybės draudimu, tiek papildomomis apsaugomis dėl sveikatos sutrikimų ir nelaimingų atsitikimų pasirūpinę „Commercial Union Lietuva” klientai.

„Mūsų suteikta milijardinė draudimo suma – tai rimtos papildomos socialinės garantijos Lietuvos žmonėms. Jau 22 tūkstančiai mūsų bendrovės klientų yra pasirūpinę savo ir savo šeimų ateitimi. Netikėtai užklupus nelaimei jie būtų finansiškai saugūs ir aprūpinti”, – teigia „Commercial Union Lietuva” generalinė direktorė Asta Ungulaitienė.

Vidutinė įmonės kliento draudimo suma šiuo metu sudaro 50,9 tūkst. litų, o vidutinė metinė draudimo įmoka sudaro 1889 litus. „Commercial Union Lietuva” produktai suteikia ne tik gyvybės ir sveikatos draudiminę apsaugą, bet ir sudaro sąlygas kaupti kapitalą, taupyti papildomai pensijai. Bendrovės klientai turi galimybę pasirinkti santykį tarp draudimo rizikos ir kaupimo elementų pagal savo ir savo šeimos aplinkybes, finansinius poreikius.

„Commercial Union Lietuva” yra tarp trijų didžiausių Lietuvos gyvybės draudimo ir pensijų kaupimo rinkos dalyvių. Per penkis šių metų mėnesius bendrovė pasirašė 16,7 mln. draudimo įmokų, o į bendrovės valdomus pensijų fondus šiemet pervesta 24,9 mln. litų. „Commercial Union Lietuva” priklauso vienai didžiausių gyvybės draudimo ir pensijų fondų grupių Europoje „Aviva”, turinčiai 300 metų patirtį ir 30 mln. klientų visame pasaulyje. Praėjusių metų „Aviva” grupės pajamos viršijo 175 milijardus litų. Visame pasaulyje „Aviva” grupė valdo turtą, kurio vertė viršija vieną trilijoną litų (317 milijardų Didžiosios Britanijos svarų sterlingų).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.