Argentiniečių ir olandų lygiosios netenkino

Po nulinėmis lygiosiomis pasibaigusio Argentinos ir Olandijos rinktinių susitikimo abiejų komandų atstovai gyrė varžovus ir nebuvo itin patenkinti savo žaidimu. Abiem komandoms jau užsitikrinus vietą antrajame etape, susitikimas nepateisino futbolo mėgėjų lukesčių ir mačą pagyvino tik individualus žaidėjų blykstelėjimai.

„Buvo sunku. Nežaidėme tokio futbolo, kokio norėjome, bet susitikome su labai stipria komanda.”, – sakė geriausiu susitikimo žaidėju išrinktas Carlosas Tevezas – „Gerai laikėme kamuolį, ir vienintelis dalykas ko trūko buvo įvarčiai.”

Argentinos rinktinės vyriausiasis treneris Jose Pekermanas taip pat teigė, kad jo komanda dar tobulės: „Abi komandos žaidė labai gerai, bet mes dar turime po pastarųjų rungtynių patobulėti. Negalėjome rizikuoti, tačiau žaidėjai vis tiek parodė, kad turi pakankamai motyacijos kovoti dėl pergalės.”

Kapitono vaidmenį rungtynėse laikinai perimęs gynėjas Roberto Ayala teigė, kad prieš rungtynes komandos nedomino varžovas antrajame etape „Tikslas pasiektas. Komanda po truputį bėgant rungtynėms stiprėja. Mums nebuvo svarbu, ar žaistume prieš Meksiką ir Portugaliją. Jie abu yra varžovai, kuriuos reikia labai gerbti.”

Tuo tarpu Olandijos rinktinės treneris Marco van Bastenas pripažino, kad Argentina yra galinga komanda ir kelis kartus jo ekipą „prispaudė į kampą”: „Šiandien mačiau progresą savo komandoje. Argentina yra labai aukšto lygio ekipa, kuri žaidžia nuostabų futbolą. Mes netgi galėjome laimėti rungtynes, nors tai galbūt būtų buvę ir neteisinga. Tačiau žaidėme gerai ir galime būti patenkinti rezultatu. Norėjome laimėti rungtynes ir žaisti gerą futbolą. Dabar susitiksime su Portugalija, kuri turi puikią komandą, tačiau mes taip pat nesame blogi.”

Kiek kitokios nuomonės buvo tėvynainį Franką de Boerą pagal tarptautinių rungtynių skaičių pasivijęs olandų vartininkas Edwinas van der Saras: „Nesu patenkintas. Norėjome laimėti grupę, bet Argentina mums šią užduotį gerokai apsunkino. Antrajame kėlinyje kiek atsigavome ir turėjome keletą pusprogių. Džiaugiuosi bent tuo, kad išlaikiau savo vartus „sausus” ir sužaidęs 112-ąsias rungtynes Olandijos rinktinėje pakartojau rekordą. Bandėme padaryti viską ką galėjome, tačiau negalėjome rizikuoti dėl geltonas korteles turinčių žaidėjų. Šiame turnyre negali žinoti, ko sulauksi iš teisėjų.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.